Nyheter

Wam-Kam-trener avlyste trening på Valentinsdagen – får krass kritikk

Fredrik Bøe Saltbones ons. 15 februar 2023


Førstelagstreningen 14. februar ble avlyst: Forklaringen fra WK 1-trener Lars Gunnar Hoff: «Mange lovebirds som skal kose seg i kveld.»

Den avgjørelsen får flere Wam-Kam-spillere til å se rødt.

– Hvem gjør andre ting enn å være med gutta på valentines? Jeg som trodde dette laget var for folket, for samfunnet, men så viser det at gjengen faller for kapitalismen… Jeg er dypt skuffa, sier Nikolai Mong Andreassen

Les tilsvaret fra Lars Gunnar Hoff nederst i saken!

Nikolai Mong Andreassen

Andreassen er ingen hvem som helst. Etter at han signerte for Die Oranje i 2022, står han bokført med seks scoringer og tre målgivende på 22 kamper i Wam-Kam-trøya.

Stjernespillere med syrlige stikk

28-åringen er ikke alene om å reagere. 

– Tøffel-Kam, skriver Joachim Magnussen syrlig i en intern diskusjonstråd wamkam.no-redaksjonen har fått tilgang til.

Magnussen har vært en skinnende stjerne i Wam-Kam i mange år, men han er kanskje mest kjent for at han i 2019 løy til lokalavis og havnet på forsiden. En sak som senere ble fulgt opp av bransjeavisen Medier24

Ble trening likevel

Både Magnussen og Andreassen får støtte av tidenes mestscorende WK-spiller, Jonas Wikborg:

– Fotball > alt annet. Sees på Valle, skriver han – tydelig i opposisjon til avgjørelsen fra WK 1-trener Hoff. 

Fotballtrening på Valentinsdagen ble det likevel. Selv om mange lovebirds koste seg andre steder, var det nok folk på Valle til å gjennomføre en skikkelig god økt da Wam-Kam 1 og 2 slo seg sammen. 

Hoff: – Ikke nok spillere til WK 1-trening

De som var til stede, vitner om god stemning og trøkk i kveldsmørket like ved Valhall. 

Lars Gunnar Hoff forklarer saken slik:

«Føler pressen må få vite sannheten her. Min begrunnelse for å avlyse treningen og kommentaren «mange lovebirds som skal kose seg i kveld» skyldes ene og alene at det var 10 mann som stod som ikke attending til gårsdagens trening. Jeg var klar, men tok meg en hviledag da det ble klart at det ikke var nok WK1ere til å gjennomføre en trening og at det ble en fellesøkt isteden.»

PS. Lars Gunnar Hoff og Sondre Herstad har i år tatt ansvaret for å lede Wam-Kam 1 i 6. divisjon. Med seg i trenerteamet har de i tillegg fått Jonas Wikborg og Ville Lande Borring. 

PS 2: Når vi først er i gang med å avsløre trenerkabalen, kan vi fortsette: På Wam-Kam 2 er det Anders Solberg, David Holte Sørhaug og Preben Skadsheim som deler ansvaret, mens på Wam-Kam 3 er Nils Gunnar Eide enerådende sjef. 


  Her kan du høre Wam-Kam-låten – som tidligere er blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser: