Nyheter

Ny trener overrasker med stjernesignering


Wam-Kam 2's nye hovedtrener, Mats Harbø, har ikke ligget på latsiden etter sin noe overraskende ankomst til klubben. Kilder nær klubben antyder at ingen andre enn tidligere Wam-Kam-legende Erik Nakkerud er klar for søndagens oppgjør mot Grüner 2.

Nakkerud sjokkerte alle da han i forkant av fjorårets sesong meldte overgang til Oslo Badstuforenings uoffisielle kor. Det er ikke kjent om returen til Wam-Kam er permanent eller om det kun er snakk om et kortsiktig lån, da både klubben og badstuforeningen holder kortene svært tett til brystet.

Setter kometkarriere på pause

Nakkeruds korkarriere har i det siste tatt helt av og han har begynt å gjøre et navn for seg selv utenfor rikets grenser, blandt annet ved å opptre for kronprinsesse Mette-Marit og kong Frederik X av Danmark i en klam badstue.

Harbø viser dermed ikke bare handlekraft, men også at han har en solid tiltrekningskraft ovenfor potensielle signeringer når han lykkes i å trekke den gamle sirkushesten tilbake i manesjen. Redaksjonen spekulerer i at deres felles tilknytning til Nesodden eller underholdningsbransjen kan ha vært utslagsgivende.

 

Fornøyd manager

Harbø virker begeistret over å se sin første signering spilleklar allerede på søndag. 

- Jeg likte en del av det jeg så av Wam-Kam 2 mot Holmia, men det manglet noen egenskaper i troppen som jeg trenger for å få implementert min filosofi. Jeg skjønte med én gang at jeg måtte ta en telefon til Erik, kan det hende Harbø hadde sagt dersom han hadde blitt spurt av wamkam.no.

Klubben i ekstase

Internt i Wam-Kam er det hallelujah-stemning i kjølvannet av fredagens avsløringer.

- Stort at, Erik Nakkerud, en av breddefotballens aller største profiler i moderne tid, er tilbake!, skriver en tidligere WK-profil ifølge en intern chattelogg redaksjonen har fått innsyn i.

Klubben skal også ha lansert en egen emneknagg, #nakkback.

Hovedpersonen selv er også henrykt over å være tilbake. I en telefonsamtale med wamkam.no uttaler han følgende:

- Jeg vil gjerne spille så lite som mulig, for jeg har et løp neste helg.