Nyheter

Til minne om Anders Hoff (1948-2024)

Ville Lande Borring ons. 3 juli 


En ekte Wam-Kammer har gått bort. I Wam-Kam-miljøet var han kanskje aller best kjent som Hoff senior.

Fra da Lars Gunnar Hoff signerte for Wam-Kam, var senior, altså faren, stort sett å finne på sidelinjen til hver eneste kamp. Da undertegnede signerte for klubben, var det særlig to situasjoner som gjorde at du følte deg verdig den sorte og oransje drakten: Den første da du ble spurt om å signere, den andre da Hoff senior ga deg et anerkjennende nikk og sa «i dag var du god». Han var alltid til stede, hadde gjerne innspill, og kanskje enda oftere meninger. Både om hva som fungerte og om hva som ikke fungerte.

De siste årene var ikke helsen hans like god som den hadde vært tidligere. Han kunne derfor ikke følge laget like tett fra sidelinjen som før. Derfor var det stor entusiasme blant gutta da hans oppmøte ble annonsert i garderoben før en kamp for et par år siden. Laget var i en resultatmessig tøff periode, men hevet seg og tok en sterk 3-0-seier på bortebane. At hans tilstedeværelse alene kunne motivere laget på denne måten, sier kanskje noe om hvor viktige hans posisjon i klubben har vært, og hvor stor pris vi har satt på ham.

Vi har mistet en ekte Waldemarskamerat, og kommer til å savne hans tilstedeværelse på sidelinjen. Han vil for alltid ha en spesiell posisjon i klubben vår.