Nyheter

Heggelund debuterte med scoring i lånte klær

Jonas #10 don Wikborg fre. 30 august  Kampdetaljer


Øyvind Blikra noterte seg for sin første scoring for Wam-Kams beste, og det samme gjorde debutant Kristoffer Heggelund (bilde). Andre målscorere: Carl Lindström. 

LINDERUD (wamkam.no): (Linderud - Wam-Kam 4-3) Det ble en ordentlig gysare på WKs gamle hjemmebane, men etter å ha hentet opp 0-2 til 2-2, ble det til slutt et bittert tap for Die Oranje. 

– For all del, gutta gjør en god kamp og står løpet ut, men akkurat nå er det bare jævla kjipt. Vi har litt marginer imot, men så er vi heller ikke bedre. Det er masse vi skal ta med oss fra kampen, men ønsker vi å være i toppen, må vi ta poeng i kamper som dette, sier coach Lars Gunnar Hoff. 

Han har akkurat sett gutta sine gå fra 0-2 til 2-2 til 2-4 til 3-4, som også ble resultatet. 

Det kunne ha sett så annerledes ut. 

På 0-0 dunket Carl ballen i stolperoten, og på 0-1, rett før pause og sekunder før Linderud gikk opp til 0-2, var det bare kommunikasjonssvikt mellom Vetle og Fabio som gjorde at det ikke sto 1-1. Istedenfor gikk Wam-Kam til pause med to bak mot serietoeren. 

En vanskelig, men ikke umulig oppgave å snu, og da Carl fant veien til nettmaskene med en smyger fra 20 meter, var håpet virkelig tent. 

Det gikk ikke lang tid før også Øyvind viste frem skuddfoten sin. Fra litt lenger hold og med litt mer kraft var 0-2 hentet inn til 2-2. 

Den oransje jubelen varte ikke lenge. Bare minutter senere scoret hjemmelaget sitt tredje, og like etterpå også sitt fjerde. 

Kampen var ikke over. Debutant Kristoffer Heggelund stanget inn sitt første i den oransje trøyen på corner fra Wikborg.

– Det var deilig, men det er synd at vi taper. Det blir ikke noe feiring i kveld, for å si det sånn, sier Heggelund på kav nordnorsk. 

Han trodde for øvrig at Wam-Kam var helproffe og ga ut sokker og shorts og sko før kamp. Slik er det ikke. Heldigvis hadde han egne sko, men sokkene er lånt fra Petter C. og shortsen fra Magnus Ra. 

Wam-Kam satte inn en sluttspurt, men det ble med forsøket. På frispark fra 20 meter skjøt Wikborg ballen over målet, og dermed var slaget tapt.

– Vi kommer sterkere tilbake, sier Hoff. 

Wam-Kam (4-3-3): Sonder - Polden, Ville, Petter C, Petter DO. - Vetle, Herstad, Ole - Wikborg, Fabio, Carl

Spilte også: Ra, Åsmund, Mathias,