Nyheter

Hoff-ultimatum ga seier – WK-spillerne feiret med å støtte Sagene-spleis

Jonas #10 don Wikborg fre. 6 september  Kampdetaljer


Hva i all verden? En Sagene-logo i toppen av kampsaken til WK1!? Er WK-redaksjonen helt delulu eller? 

FORT JESPERUDJORDET (wamkam.no): (Wam-Kam - Røa 3-1) Noen ting er større enn det som skjer ute på banen. Det som skjer i Sagene IF, er akkurat det. 

Den over 100 år gamle klubben, for øvrig moderklubben til den spillende WK-legenden Magnus Ra Thuv Moustache, står nemlig i fare for å gå konkurs

Støtter Sagene-spleis

Sagene IF er ikke bare kjent som klubben Wam-Kam slo i åpningskampen av 2016-sesongen. De er også kjent for å tilby fotball til alle, også de som ikke har råd til å betale for å være med. Det er rett og slett en bauta i bredde-Norge, og det er ingen som er tjent med at klubben forsvinner. 

I etterkant av WKs kamp mot Røa torsdag kveld tok Ra ordet og fortalte om situasjonen, og det er ingen tvil om at vi i Wam-Kam ønsker å bidra med vårt. I Wam-Kam samler vi inn diverse bøter opp gjennom året, og det var bred enighet om at 500,- av disse kronene skal gå uavkortet til Sagenes nyopprettede Spleis

Vi oppfordrer flere til å gjøre det samme.

Hoff-ultimatum 

Så til selve kampen og til ultimatumet. 

– Hvis vi ikke vinner i dag, drar jeg ikke til Paris med dama, sa en over gjennomsnittet morsk Hoff i forkant av oppgjøret. 

Det var tydelig at WK-spillerne ikke tålte tanken på at Hoff potensielt skulle se dem ute i Oslo-natten kommende helg, selv om det så litt mørkt ut til pause. Da var Røa opp 1-0 i det som var en jevnspilt batalje mellom to gode fotballag. 

Wam-Kam hevet seg, som så ofte før, et lite hakk etter hvilen, og det tok ikke altfor lang tid før Jonas Wikborg fikk sin første nettkjenning på nesten ett år. Et langt innkast ble stusset videre fra nyervervingen Kristoffer Heggelund, og globetrotteren med nummer 10 på ryggen knottet ballen i mål på finurlig vis. 

1-1 ble til 2-1 etter en corner Røa ikke fikk klarert ordentlig. Carl, en av de andre målscorerne i forrige kamp, slo et nydelig innlegg som Ville Lande Borring forlenget inn i nettmaskene på mesterlig vis. 

Spikeren i kista kom på en kontring. Evigunge Fabio Miracco, som faktisk er ganske ung også på ekte, slo ballen inn foran kassa, der en uheldig Røa-spiller klønet ballen over egen målstrek. 

Språkblemme

Dermed blir det Frankrike-tur på coach Hoff.

– Dette er slik jeg har drømt at vi skal spille. Vi kriger og spiller vårt spill i 90 minutter. Det er kanskje den beste kampen jeg har sett gutta spille under mitt regime, sier Hoff mens han teller euroene sine etter kampslutt. 

– Ævrevor!

– Det heter au revoir! sier WK-redaksjonen utsendte.

Petter C. skal for øvrig også til Frankrike, men det sa han ingenting om før kamp. Han drar til Lyon og har ingen planer om å besøke coach Hoff i Paris. 

Navnebror Petter DO må også trekkes frem etter kampen mot Røa. Han har slitt med en dårlig ankel, men kjente ingenting til den mot Røa. 

– For en deilig kamp! Det er så deilig å slå Røa, konstaterer han. 

Noen nevnt, mange glemt. En siste som trekkes frem etter torsdagen, er Øyvind. Med stoisk ro styrte han WK-midtbanen som om han ikke skulle ha gjort noe annet hele livet. 

Det blir vanskelig å ta ut laget fremover for coach Hoff...

Wam-Kam (4-3-3): Sondre J - Mati, Ville, Petter C., Petter DO - Eimund, Vetle, Øyvind - Carl, Fabio, Ra

Spilte også: Wikborg, Kris, Bjørnar og Herstad (!)