Nyheter

Nye sko ga festfotball på fortet: Avslører sjokkpris på skoene

Jonas #10 don Wikborg fre. 23 august  Kampdetaljer


Her holder Eimund (t.v.) og Fabio stolt opp sine nye sko. Til sammen scoret de to WK-yndlingene syv av målene i 9-0-seieren mot Furuset.

FORT JESPERUDJORDET (wamkam.no) (Wam-Kam - Furuset 9-0): I vårsesongen har WK-fansen gang på gang sett Eimund bomme på de utroligste sjanser. Torsdag kveld startet han med en kjempemiss, men svarte med tre fulltreffere. Likevel scorte han ikke flest for kvelden ...

Fabio ga seg nemlig ikke før han hadde dunket fire goller i nettet bak Furusets rutinerte målvakt. Han ga mye av æren for målene til sine nye sko.

– De blir værende på i natt, ja, og trolig hele morgendagen også. Hvem vet, kanskje jeg drar ut på byen med de også. Ja, det tror jeg. Jeg skal aldri ta de av meg, sier en smørblid Fabio i duskregnet. 

Avslører prisen på skoa

Før kampen mot Furuset sto han med tre mål på 8 kamper. Nå har han mer en doblet beholdningen. Det har også Eimund, fra to til fem mål. I likhet med Fabio peker han også på skoene. 

– Det er klart det ligger et par kasser i sko til 3500,- gliser midtbanemannen. 

– 3500!? Det går fryktelig greit om dagen ...

– Hehe, ja, jeg skal ikke klage. Men se på Fabio. Hans nye ligger på 1500,-. Tenk hvor mange han hadde scort om han hadde på seg mine. Eller er det spilleren som egentlig gjelder, ikke skoa? Nå ble jeg forvirret, svarer Eimund.

Hjemvendte utenlandsproffer

Storseieren og de forløsende målene var ikke den eneste gladnyheten for Die Oranje-fansen torsdag kveld. Petter Christiansen og Jonas Wikborg var begge tilbake fra lengre utenlandsopphold. De har henholdsvis vært i Berlin (et halvår) og på jordomseiling (ni måneder). Da de kom inn etter en snau halvtime, sto det 1-0 ...

– Jeg tok grep og fikk uttelling, konstaterer coach Hoff. 

Noen vil kalle det coaching i verdensklasse, andre vil kalle det en vanlig torsdagskveld på Jesperudjordet. De hjemvendte sønner var uansett svært fornøyde med å være tilbake på banen.

– Det er fotballen jeg har savnet mest på tur. Familie og venner jaja, men å spille futtis, være i garderoben og rope dobbelt v a em, kå a em etter kamp er noe helt eget. Og for et lag å komme tilbake til. Dette ga mersmak, sier Wikborg til WK-redaksjonen. 

– Ingen kommentar. Du må høre med pressesjefen i Oslo kommune, legger Petter C. til. 

Alle var enige om at det hadde vært en veldig fin kveld i regnet på Jesperudjordet. Og for øvrig: Ville og Carl scoret de to siste WK-målene. 

Slik startet Wam-Kam (4-3-3): Sondre J. - Polden, Ville, Herstad, Petter DO. - Eimund, Øyvind, Ole - Vetle, Fabio, Carl

Spilte også: Wikborg, Petter C., Åsmund