Nyheter

Wamkam.no erfarer: Norsk komiker blir Wam-Kam-trener

Fredrik Bøe Saltbones lør. 1 juni 


Mats Harbø overtar som sjef for Wam-Kam 2. 

OBS! Denne saken inneholder SPOILERE. 

Standup-komikeren Mats Harbø, som for tiden er aktuell i Null47-serien Battle Royale, er observert i møter med styret i Wam-Kam – og i et lystig lag med nøkkelspillere i klubbens 8.-divisjonslag. 

Om wamkam.nos opplysninger stemmer, betyr det at Anders Solberg – som i vår pådro seg en alvorlig skade – trer av som hovedtrener og overgir ansvaret til 26 år gamle Harbø.

Søndag var Harbø til stede da Wam-Kam tapte knepent mot 1-2 mot Holmlia 2. Han takket ja til å bli tatt bilde av, men ville ikke kommentere opplysningene som kommer frem i denne artikkelen 

Kan vinne 100.000 kroner

Hvorfor dette trenerbytte skjer, fremstår som mystisk. På nett finner man få spor etter Harbøs fotballkompetanse. På fotball.no står han registrert med én seriekamp, for Nesodden 2 i 2015. 

På standup-scenen har han imidlertid gjort flere opptredener. Antakelig har du ikke hørt om ham, men 26-åringen fra Nesodden har i løpet av to år som komiker rukket å markere seg i det norske standup-miljøet. 

Rykter: Vil bruke pengene på Wam-Kam

For tiden er han med i TV-serien Battle Royale, der han konkurrerer om å vinne 100.000 kroner. I utgangspunktet er han ute av konkurransen, men hvis han får nok stemmer fra publikum har han mulighet til å sikre seg et wildcard til finalen. 

En kilde sier til wamkam.no at disse pengene vil komme Wam-Kam til gode, dersom Harbø skulle vinne konkurransen. Vi har imidlertid ikke lyktes i å få bekreftet disse opplysningene fra flere hold. 

På null47.com, en ny plattform for TV og innhold, står det at Mats Harbø er blant de deltakerne som har fått flest stemmer. 

Gi Mats Harbø din stemme på denne siden

Har du ikke hørt Wam-Kams offisielle klubblåt? Da kan du gjøre det her: