Nyheter

Har ikke spilt for vaksinenekterne siden mai - dette bildet setter fart på overgangsryktene

Jonas #10 don Wikborg ons. 29 august 2018


#makenakkerudwamkamagain #nakkback

ANKER (wamkam.no) Han har ikke spilt for Nesodden siden starten av mai, men nå kan marerittet snart være over for Erik Nakkerud.

Det er bare gått litt over et halvt år siden den sjokkerende nyheten om at Erik Nakkerud var ferdig i oransje, slo ned som en bombe i Wam-Kam-miljøet. Nå kan han imidlertid være tilbake der han hører hjemme: i nettopp Wam-Kam.

På bildet over kan man se en smilende Nakkerud omfavne WK-stjerne Magnus Ra Thuv Moustache, og fotografiet kan vanskelig tolkes som noe annet enn at Erik Nakkerud ønsker å spille på lag med nevnte Ra. Ettersom Ra har forpliktet seg til minst 2,5 år til i WK-trøya, betyr det en ting:

Erik Nakkerud er høyaktuell for en retur til klubben han elsker: Wam-Kam.

Slik ser facebook-profilen til Erik Nakkerud ut, fortsatt med bilde fra hans tid i WK i toppen.

Det er kanskje ikke så rart, for tiden i middelhavsfareren Nesodden har vært alt annet enn lys. Mot sin vilje ble han plassert på venstrekanten, der han åpenbart ikke hører hjemme, og ifølge NFFs hjemmesider har han ikke spilt en kamp for dem siden starten av mai.

WK-redaksjonen erfarer at Nesodden vil skylde på at Nakkerud har vært skadet, men alle vet at kilder i Nesodden ikke kan stoles på.

Ikke nok med det: fra å ha hatt en klar miljøprofil i Wam-Kam med sine lange, oransje lokker, har Nakkerud tilsynelatende måttet konvertere til Høyre (se bildet øverst for bevis) for å få innpass hos vaksinenekterne fra Nesodden.

- Han har solgt både sjela og integriteten sin. Eneste måten han kan gjenvinne respekten blant folket, er å bli Wam-Kam-spiller igjen, heter det fra flertallet i en spørreundersøkelse WK-redaksjonen har fått tilgang til.

PS: Erik Nakkerud er fortsatt overgangsansvarlig for Wam-Kam, og vil derfor ha få problemer med å godkjenne en overgang tilbake til klubben. wamkam.no erfarer at han ikke har sagt fra seg stillingen nettopp på grunn av scenarioet som er i ferd med å utspille seg. 

Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Anklages for å ha stjålet WK-profilens varemerke

** Absurd skade på WK2-stjerne - pådro seg strekk da han løp til T-banen

** Sjokkresultater sender Wam-Kam oppover tabellen tross nedtur

** Derfor sammenliknes WK2-stjernen med Maradona – og syltetøy (!)

** Eks-landslagsstjerne lovpriser Wam-Kam etter bragd mot Bærumsløkka

** Slik går det med de tidligere Wam-Kam-profilene i dag 

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbannet etter WKs poppis-kåring

 Siste Tweets