Nyheter

Wam-Kam-stjerne løy til lokalavis - havnet på forsiden

Fredrik Bøe Saltbones man. 11 mars 2019


 Joachim Magnussen (26) sendte inn tips til lokalavisen Akershus Amtstidende etter en fuktig tur på byen. Da journalisten ringte, fikk han panikk.

Hvis du er fast leser av Akershus Amstidende, har du garantert fått det med deg. Tirsdag 5. mars prydet Wam-Kam-stjernen Joachim Magnussen hele forsiden av papiravisen, sammen med skuespillerne John Carew og Mbake Konte fra NRK-serien Heimebane.

Inntrykket man sitter igjen med etter å ha lest artikkelen, er at Magnussen er skuespiller og at han har fått en rolle i suksesserien som hver uke blir sett av godt over en halv million nordmenn.

Nå kan wamkam.no avsløre at sannheten er en helt annen.

** Les også: Kalasseier da Heimebane-stjernen debuterte i Wam-Kam-trøya

Men først: Hvordan havnet WK-profilen på forsiden av Akerhus Amstidende? Svaret på det spørsmålet er at Magnussen selv sendte et tips til lokalavisen, etter en fuktig tur på byen. Tipset var som følger:

«Hei! Jeg vet ikke om dere har fått med dere dette, men jeg er en nesodding som er en skuespiller med betydelig rolle i den nye sesongen av Heimebane på NRK. Tenkte det kunne vært gøy for lokalsamfunnet å vite at det er en nesodding med i en storsatsing. Ta kontakt hvis det blir aktuelt med en liten reportasje. Mvh Joachim.»

Dette vil avisen naturligvis omtale. En lokal skuespiller som er med i én av Norges mest suksessrike TV-serier. Klart det er en sak. 

Magnussen la ut en Instagram-post etter at saken ble lagt ut på nett:

Begynte å lyve

Mandagen etter at 26-åringen sendte inn tipset til Amta, fikk han en telefon fra en journalist. Da begynte Magnussens munn å gå – nærmest ukontrollert. Dermed kom han med den ene løgnen etter den andre overfor journalisten.

– Jeg fikk panikk, har Magnussen sagt til nære venner, ifølge wamkam.nos kilder. 

I artikkelen hevder Magnussen blant annet at karakteren hans i serien, som heter Giske, blir å se på skjermen om en drøy måned.


Slik så artikkelen ut i papiravisen. Faksimile: Amta


Ikke sikkert han kommer på TV

«Dette er en kar med sterk personlighet og med tydelige meninger. Han roter seg borti litt av hvert. Han er i samtaler med Varg og har en god relasjon med laget fra tidligere, men velger likevel å gå til Ålesund – som er Vargs aller verste fieende», er 26-åringen sitert på i Amsta-artikkelen.

– Jeg måtte finne på en historien rundt karakteren min. Det er sant at han heter Giske, men det andre bare fant jeg på, skal Magnussen ha sagt til en nær venn.

Sannheten er at det ikke engang er sikkert at Magnussen blir å se på TV-skjermen. 26-åringen har bare en liten statistrolle uten replikker. Karakteren «Giske» vil trolig bare være med i fotballkampscener, og det kan godt hende at han er klippet ut av serien, for alt Magnussen selv vet.

Joachim Magnussen har fått tilsendt hele artikkelen før publiseringen, og vi har stilt ham noen spørsmål, men WK-spissen ønsker ikke å kommentere saken. 

– Vil du beklage overfor journalisten, Amta og Amtas lesere?

– Jeg vil ikke kommentere saken på nåværende tidspunkt. Snakk med manageren min, Erland Bakke, sier Magnussen til wamkam.no.

 

 Her kan du høre Wam-Kam-låten – som tidligere er blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser:

Les mer:

** Kalasseier da Heimebane-stjernen debuterte i Wam-Kam-trøya

** Seier i trenerdebuten: Slakteren fra Balkan skjelver etter Andres' storspill

** Her er Heimebane-stjernen på Wam-Kam-trening

** VG-profil hentes til Wam-Kam

** Dette er Wam-Kams nye trenerduo

 Siste Tweets