Nyheter

Dette er Wam-Kams nye trenerduo

Fredrik Bøe Saltbones tor. 28 februar 


Emil Simmons og Halvard Mysen (fra Mysen) har takket ja til å lede Wam-Kam i 4. divisjon. Og de får med seg Magnus Ra i en administratorrolle.

Det bekrefter det ferske trenerteamet til wamkam.no, som altså skal overta etter suksesstrener John Martin Kallevik.

– Det vil naturligvis bli vanskelig å etterfølge en trener som Kallevik, men vi skal videreføre hans arbeid, og det blir spennende å se hvordan Kalleball™ fungerer i 4. divisjon, sier Halvard Mysen.

– Som to utdannede pedagoger mener vi at vi skal klare å bruke grunnfilosofien i Kalleball™ én divisjon opp, men også utvikle og forbedre den samtidig som det er essensielt å holde på WKs verdier, sier Simmons, som til daglig jobber som kontaktlærer ved idrettsungdomsskolen Wang Ung i Oslo.

** Les også: VG-profil hentes til Wam-Kam

Utfordrer spillerne: – Må ut av komfortsonen!

Mysen og Simmons har hatt ansvaret for Wam-Kam-treningene i vinter. Der har de vært tydelig på at spill i 4. divisjon stiller høyere krav til spillerne når det gjelder treningsoppmøte og innsats.

– Dersom fotballen vi spilte i fjor skal fungere en divisjon opp, må hver enkelt spiller ut av komfortsonen med tanke på å møte på trening klare for å trøkke til, kjefte og smelle litt. Men også tåle å bli satt krav til av trenere og spillere. Vi har pratet om at vi forventer at alle tar mer ansvar på feltet. Vi ser allerede de to første månedene at treningene og formen til de fleste er betraktelig bedre og mer intense enn tidligere, utdyper Simmons.


RÅDGIVERROLLE: John Martin Kallevik har gitt seg som WK 1-trener, men er åpen for å komme med råd ved behov. Foto: wamkam.no


Åpner for «Solskjær-grep»

Trenerduoen er ikke redd for at Kallevik vil bli «Den syvende far i huset». På spørsmål om de «vil involvere Kallevik, slik Solskjær har brukt Ferguson i Man Utd?», svarer de bekreftende.

– Kallevik har tilbudt seg og kan bli brukt i en rådgiverrolle om vi ønsker innspill på videreutvikling av spillestil, sier Mysen.

Med seg i trenerteamet får de også Magnus Ra. Han blir en slags kontaktperson for spillerne og tar seg av administrativt arbeid.

– Jeg skal sørge for at trenerne og WK 1s interesser blir ivaretatt, samt holde orden i de forskjellige rollene og ansvarsfordelingen på WK 1. Trenerne må fokusere på det de er ansatt for, nemlig å trene. Du kan se på meg som en salgs Florentino Perez (president i Real Madrid, journ.anm.), sier Ra.

PS! WK 1 har også utvnevnt nye botsjefer: Det blir Sondre Herstad og nysigneringen Mats Øyvind Jacobsen Arntzen.

 


 Her kan du høre Wam-Kam-låten – som tidligere er blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser:

Les mer:

** Wam-Kam-legende alvorlig skadet: Her ryker trolig hele 2019

** KM-tittelen glapp med knappest mulig margin for Wam-Kam. Etterpå kom gulltreneren med trist beskjed.

** Gladmelding for WK2: Beholder plassen etter nimålsthriller

** Anklages for å ha stjålet WK-profilens varemerke

** Absurd skade på WK2-stjerne - pådro seg strekk da han løp til T-banen

** Derfor sammenliknes WK2-stjernen med Maradona – og syltetøy (!)

** Eks-landslagsstjerne lovpriser Wam-Kam etter bragd mot Bærumsløkka

** Slik går det med de tidligere Wam-Kam-profilene i dag 

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

 Siste Tweets