Nyheter

Tidligere WK-stjerne rundlurt av aprilspøk – begynte å planlegge comeback

Fredrik Bøe Saltbones man. 2 april 2018


Mads Mysen fra Mysen i ekstase etter «nyheten» om at Globus Media skulle lage TV-serie om Wam-Kam. Han var ikke alene om å bli lurt.

– Dette kan jeg ikke gå glipp av!!! skrev 22-åringen – som i fjor ble kjent som «Hele Norges Mads Mysen fra Mysen» etter denne videokavalkaden – til Preben Skadsheim i wamkam.no-redaksjonen.

Han hadde nettopp lest 1. april-nyheten om at det skal lages en TV-serie om Wam-Kam FK. Mysen flyttet til Sørlandet i fjor, og han meldte samtidig overgang til Kristiansand-klubben Tigerberget, men etter å ha lest TV-serie-nyheten begynte han å utforske mulighetene for et comeback i den oransje drakten. 

** Bakgrunn: Wam-Kam etterlyste kameramann - fikk LANGT bedre betalt

Flere lot seg lure: – Skal Wam-Kam på Max?

Den PR-kåte 22-åringen skal, etter det wamkam.no forstår, ha ønsket å bli utlånt til Wam-Kam i en periode i sommer, slik at han kunne bli en del av TV-serien. 

Se deler av samtalen her:

Mads Mysen fra Mysen er imidlertid ikke den eneste som lot seg lure. Nysigneringen Petter Skadsheim innrømmer at han gikk fem på – i litt over ett minutt. Han skrev følgende til Preben Skadsheim:

– Du hadde meg i 76 sekunder, og da var jeg til gjengjeld euforisk. I løpet av de 76 sekundene rakk jeg også å se for meg hvordan utsparkene mine ville se ut på nasjonal tv. Greit at det ikke ble noe, skrev keeperen.

Også kantspiller Lars Gunnar Hoff trodde på TV-serie-nyheten:

– Yo boss. Er det kødd med den serien el? Skal Wam-Kam på Max? skrev Hoff til Jonas Wikborg i wamkam.no-redaksjonen - før han etter litt betenkningstid skjønte at det var en snarr.

– Ahh, 1. april i dag, ja.


 Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring

 

 

 

 Siste Tweets