Nyheter

P3 Heia Fotball hyller Wam-Kam på ny - men én NRK-profil har en desperat anti-WK-bønn

Jonas #10 don Wikborg fre. 26 januar 2018


Wam-Kam er Norges beste breddeklubb på internett, konstaterer Heia Fotball-gjengen. Men det vil ikke Tete Lidbom ha noe av. 

MAJORSTUA (wamkam.no): Nok en gang tar gutta i den populære podkasten Heia Fotball navnet Wam-Kam i sin munn. Og nok en gang hylles Die Oranje.

- Norges beste breddeklubb på internett.

Det skriver programleder Sven Bisgaard Sundet i stein bare sekunder etter at Nettsjef Lars forteller at han har en historie fra Wam-Kam i den populære podkastens breddefotballspalte.

Tilsynelatende uoppfordret har nettsjefen sjekket siste Wam-Kam-nytt - og fått med seg at Youtube-fenomenet «Phudinho» er observert på WK2-trening. Det er etter hva WK-redaksjonen forstår også den store snakkisen i den over to timer lange podkasten som gjestes av komiker Magnus Devold (omtalen av Wam-Kam skjer 1:59:00 ut i podkasten).

- De har en veldig god medieavdeling, roser Nettsjef Lars.

Så tar saken en fryktelig vending. Etter at Nettsjef Lars og Sven Bisgaard Sundet, tidligere omtalt som Heia Fotballs mest sjarmerende, ydmyke og likbare halvdel her på wamkam.no, har lovprist Wam-Kam, klarer ikke Tete Lidbom å dy seg. Programlederen virker å anerkjenne det faktum at Wam-Kam faktisk er Norges beste (bredde)klubb på internett, men det ønsker han slettes ikke at skal vedvare.

- Her burde folk steppe opp og utfordre. Den tronen skal de ikke få lov til å ha altfor lenge for seg selv, altså, skyter Lidbom inn.

Vi husker alle hvordan NRK-profilen navnehetset Severin Sverdvik på det sterkeste i tospann med VGTV-profil Bernt Hulsker (hør under), men WK-redaksjonen ønsker ikke å spekulere på hvorfor Lidbom tilsynelatende ennå har et stikk i siden til Die Oranje. 

Da er det heller gledelig at Bisgaard Sundet omtaler Wam-Kam som «våre venner», og at programlederen og Nettsjef Lars euforisk sier navnene «Severin Sverdvik» og «Mads Mysen fra Mysen» i munnen på hverandre når de minnes Wam-Kam med glede.

Fått med deg? Mads Mysen fra Mysen hyllet i populær podkast

- Det er noen som er glad i dem i hvert fall... mumler Lidbom i bakgrunnen, før Nettsjef Lars går over på å snakke om «Phudinho».

Siden Legenden fra Holmlia dukket opp på WK2-trening for kort tid siden, har ryktene om en overgang florert. Nå kan wamkam.no komme med siste nytt, og det virker ikke som om det blir noen overgang med det første. WK-redaksjonen har pålitelige kilder som sier at «Phudinho» har reist utenlands og prøver fotballlykken et sted i sør-øst-Asia istedenfor. Når han vender tilbake til Norge, er usikkert, men vi snakker høyst sannsynlig om uker. 

Over til noe helt annet: Trenger du ny bakgrunn på telefonen din? Sjekk ut denne, da vel! 

Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring

** #zekback 

** Internett-sensasjon observert på WK-trening

** Trenerens skrekkhistorie skal holde WK-stjernene skadefrie

** Dette er Wam-Kams mest populære spillere

** Beruset Wam-Kam-spiller betalte rekordsum for å bli kvitt kallenavn

** Erik "CR" Nakkerud med gladmelding etter skrekkskaden

** Supporterne hyller Wam-Kam med enda en ny supporterlåt

** «Idol-Jonas» og andre kjendiser hyller Wam-Kam-låten

 

 Siste Tweets