Nyheter

Siste Tweets

Internett-sensasjon observert på Wam-Kam-trening

Jonas #10 don Wikborg tor. 18 januar


Over 100.000 har sett Phu «Phudinho» Quang Nguyen kommentere fotball på Youtube. Tirsdag var han på WK-trening.

DÆLENENGA (wamkam.no): Etter å ha blitt kjendis nærmest over natten, har «Phudinho» fortsatt å slå seg opp på Youtube. Fra og med kommende sesong blir han kanskje en del av Wam-Kams stjernespekkede WK2-lag.

Det kan WK-redaksjonen avsløre etter at Pho Quang Nguyen, bedre kjent som «Phudinho», var å se på Wam-Kam-trening tirsdag. Der trente han med de nest beste i oransje, men ettersom store deler av WK-redaksjonen konsentrerte seg om førstelaget til Wam-Kam, kan wamkam.no dessverre ikke gi en inngående rapport på om «Phudinho» briljerte eller ikke. 

Faktum er imidlertid at rykteflommen nå florerer og at Wam-Kam kanskje aldri har hatt et større internett-fenomen på trening. «Phudinho» ble kjendis nær over natten etter å ha kommentert et Steffen Iversen-mål i TV 2s kommentator-konkurranse på Norway Cup i de tidlige Youtube-år (se under). 

Les også: Dette er Wam-Kams mest populære spillere

Siden har han, som kalles en legende på Holmlia, fortsatt å slå seg opp på videotjenesten, blant annet som rapper under navnet Lil' GoldFi$h. Flere av sangene hans kan du høre på denne Youtube-kanalen, eller ved å besøke hans egen SoundCloud-kanal. På Instagram har han for øvrig godt over 10.000 følgere. Det er mer enn 10.000 flere følgere enn det Wam-Kam selv har.

Han beskriver seg selv som en aggressiv spiller som liker å vinne tilbake ballen så fort som mulig, og som en som har konkurranseinstinkt uansett nivå. Og hva tenker han om Wam-Kam?

- Mitt inntrykk av Wam Kam er at de var hyggelige, at de liker å spille ball og at holder sammen som et bra team, sier «Pudinho».


Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Beruset Wam-Kam-spiller betalte rekordsum for å bli kvitt kallenavn

** Erik "CR" Nakkerud med gladmelding etter skrekkskaden

** Dramatisk avslutning mot Fossum: - Årets sureste tap

** Supporterne hyller Wam-Kam med enda en ny supporterlåt

** «Idol-Jonas» og andre kjendiser hyller Wam-Kam-låten

** Wam-Kam rammet av mystisk forbannelse

** Lanserer Ullevaal stadion som ny hjemmebane for Wam-Kam

Kommentarer (0)