Nyheter

Lanserer Ullevaal som ny hjemmebane for Wam-Kam

Jonas #10 don Wikborg fre. 28 juli 2017


Når Vålerenga flytter ut av landslagsarenaen, er det slutt på klubbfotball på Ullevaal stadion. Det tomrommet kan Wam-Kam fylle.

I hvert fall om vi skal tro gutta bak podcasten Lokomotiv Lyskestrekk. I beste sendetid og med Hall of Fame-wamkammer Håvard Haraldsen i studio lanserte breddefotballelskerne idéen som kanskje mang en Wam-Kam-fan allerede har tenkt.

Orgasme for øra: Hør hele podden her! 

- Ullevaal blir jo ledig nå. Kunne det vært noe (å bruke som hjemmebane fra neste sesong av, journ.anm.)? spør programleder Thomas Fahle og som også mener at Wam-Kam «minner om en hipsterklubb».

- Den blir jo ledig nå fra august eller september, og det er en historisk bane. Dere er jo allerede vant med å spille på historiske baner, fortsetter sidekicket Dag Øverland. 

Dermed er frøet sådd.

Følg med 1. august: WK spiller treningskamp mot TV-kjendiser

Men er Wam-Kam pluss ærverdige Ullevaal stadion sant? Eks-wammer Haraldsen heller mot nei fordi «banen er så stor» og at det ikke er gunstig for Die Oranje, som er kjent for «å trene minst» i klassen.

For ordens skyld: dagens hjemmebane er Fort Linderud.

 

Dette var bare ett av mange WK-temaer som Lokomotiv Lyskestrekk og Håvard Haraldsen rakk igjennom på den lille timen de brukte i drammenstudioet. Et annet var hvilke profiler Wam-Kam har.

- Så er det jo nummer 10, Jonas Wikborg, han ene som er i medieavdelingen. Veldig slepen tekniker og perfekt spiller i 10-er-rollen som kan gjøre det mest utrolige. Han er virkelig en profil, er blant de mange Haraldsen trekker frem. 

Trigget det interessen? Hør podden her:

Lik Lyskestrekk-gutta på Facebook!

Hør også den nyeste utgaven av WK-podden her:

(I studio: Fredrik Saltbones, Severin Sverdvik og Preben Skadsheim)

PS! WK-podden finnes også tilgjengelig i din podkast-app. Søk på WK-podden!  

Les mer:

** Eliteserie-kaptein hyller Wam-Kams nyeste signering

** Speider sammenligner Wam-Kams sjakkstjerne med Messi

** Oksen fra Mysen skadet i brann: Fotball-Norge hilser i videokavalkade

 Siste Tweets