Nyheter

Siste Tweets

Eliteserie-kaptein hyller Wam-Kams nyeste signering

Fredrik Bøe Saltbones tir. 27 juni


I det stille meldte Erland Storbæk (26) overgang til Wam-Kam. – Et kupp, sier Sandefjord-kaptein Håvard Storbæk.

Overgangen har frem til nå fått lite oppmerksomhet, men nå tar Håvard Storbæk (31), kaptein for eliteserielaget Sandefjord og Erlands storebror, ansvar slik at den fem år yngre broren får den oppmerksomheten han fortjener.

– Dette er absolutt et kupp! sier Håvard Storbæk til wamkam.no.

Midtbanekrigeren Erland Storbæk har allerede rukket å spille tre kamper for Wam-Kam. Én fra start og to som innbytter. 26-åringen har imponert trenerteamet i tiden han har vært i osloklubben.

** Hvem i Storbæk-slekten er den beste fotballspilleren? Stem nederst i artikkelen!

DUELLSTERK: Erland Storbæk i duell mot en Oppegård-spiller i vårsesongens siste kamp. Foto: Wam-Kam

Avslører Storbæks styrker

– Jeg var overrasket over at ingen plukket ham opp i vintervinduet. Så gjenstår det å se om prestasjonene gjenspeiler lønnsnivå og sign on fee, analyserer Håvard Storbæk.

** Les også: Wam-Kam-profilens sensasjonelle forvandling forbløffer

KAPTEIN: Håvard Storbæk har en lang fotballkarriere bak seg. Han har spilt i klubber som FK Haugesund, Nybergsund IL-Trysil, Østre Trysil FK, Trysil og Odd. Nå er kaptein i eliteserieklubben Sandefjord.

– Hva kan Erland tilføre Wam-Kam?

– Høy syreterskel, trestegs hodeduellkraft, vinnervilje og medisinsk kompetanse. Brorsan er hel ved, både på og utenfor banen, sier Storbæk.

** Les også: Samtlige Wam-Kam-spillere vraket fra prestisjefylt Aftenposten-liste

Dette sier han om Hedenstad-ryktene

– Jeg har hørt rykter om at Erland herjet med Vegard Eggen Hedenstad (nåværende RBK-spiller) på kretssamling som 16-åring. Vet du noe mer om det?

– Det stilles fortsatt spørsmål på Hedmarken om det var feil krølltopp som ble tatt med videre på u-landslaget, sier Sandefjord-kapteinen kryptisk.

KRØLLTOPP: Erland hadde tydelige krøller da han var yngre. Som her, fra russetiden i 2009. Foto: Torill Kolbu, Østlendingen

At Erland Storbæk har fotballgener, er det ingen vits å diskutere. 26-åringen har flere idrettsutøvere i familien. Tidligere Vålerenga-profil Jarl André Storbæk er tremenningen hans.

– Er det riktig å si at Erland egentlig er det største talentet i Storbæk-slekten noensinne - større enn både deg og Jarl André?

– Det største talentet teknisk med ball var nok storebror Tormod. Erland og jeg ble derimot født med litt mer stein i skoa.

PS! I begynnelsen av juni ble Erland Storbæk ferdigutdannet lege. Wam-Kam har nå to leger i stallen, Super-Aru og Erland. WK-profilen Ville Lande Borring er også i ferd med å utdanne seg til lege.

 

Les mer:

** Fossum 2 - Wam-Kam 2: kampen som hadde alt

** Wam-Kam hyllet brannskadet spiller med målorgie

** Speider sammenligner Wam-Kams sjakkstjerne med Messi

** Oksen fra Mysen skadet i brann: Fotball-Norge hilser i videokavalkade

Kommentarer (0)