Nyheter

Siste Tweets

Wam-Kam-helt hyllet av NRK-profiler: – En legende i breddefotballmiljøet!

Fredrik Bøe Saltbones lør. 10 juni


Wam-Kam har et særdeles anstrengt forhold til Heia Fotball-gutta, men i den ferskeste utgaven av radioprogrammet lovpriser NRK-profilene vår egen Mads Mysen fra Mysen.

For ganske nøyaktig åtte måneder siden ble Wam-Kams Severin Sverdvik latterliggjort og hetset på det groveste av Tete Lidbom, én av programlederne i NRK-radioprogrammet/podkasten Heia Fotball.

Siden har forholdet mellom De oransje og Heia Fotball-gutta vært – mildt sagt – anstrengt. Etter det wamkam.no erfarer har opptil flere personer i klubben boikottet programmet. Enkelte har også valgt å lytte til Heia Fotball med bare ett øre i protest.

Nå gjør Heia Fotball-gutta, som Sven Bisgaard Sundet utgjør den andre halvdelen av, sitt for å reparere forholdet. I den ferskeste utgaven av Heia Fotball vier de nemlig Wam-Kam og Mads Mysen fra Mysen mye oppmerksomhet i den kjente breddefotballspalten.

** Les også: Oksen fra Mysen skadet i brann: fotball-Norge hilser i videokavalkade

Sundet: – En legende!

– Vi skal snakke om en sak fra osloklubben Wam-Kam. De har en veldig, veldig bra medieredaksjon, begynner Sven Bisgaard Sundet i radiosendingen, ifølge en kilde som fortsatt hører på Heia Fotball.

– Og vi skal til Mads Mysen fra Mysen, fortsetter Sundet.

– Han der igjen, ja, skyter Tete Lidbom inn.

– Han er en legende i breddefotballmiljøet, sier Sundet.

– Stort navn i norsk fotball

Den eminente dribleren fra Mysen har som kjent spilt sin siste kamp for Wam-Kam i denne omgangen, på grunn av en operasjon som følge av en 20 år gammel brannskade. Historien om Mads Mysen fra Mysen har engasjert Fotball-Norge. Davy Wathne, Mads Hansen, Vegard Hansen og Christian Gauseth har alle sendt sine hilsener. Nå var det Heia Fotball-guttas tur.

DRIBLEFANT: Mads Mysen fra Mysen - slik vi har sett ham briljere på fotballbanen uttalige ganger. Foto: Fredrik Saltbones


– Nei, nei, nei, fy fader, så utrolig trist, sier Tete Lidbom etter å ha hørt historien om Mysen.

– Til ære for Mads Mysen fra Mysen. Du har hatt en fantastisk karriere. Til tross for at du har spilt på ekstremt lavt nivå, har du blitt et stort navn i norsk fotball. Denne låten går til deg, sier Sven Bisgaard Sundet og setter på låten Congratulations av Post Malone og Quavo.

** Les også: NRK-profil tar avstand fra kolleger etter navnehets

PS! Delen om Mads Mysen fra Mysen har på merkelig vis forsvunnet fra podkasten. Hvorfor vet ikke Wam-Kam-redaksjonen, men det er jo lov å spekulere ...

Husk at du kan laste ned denne plakaten av Mads Mysen og henge den opp på veggen:

View post on imgur.com

Les mer:

** Wam-Kam hyllet brannskadet spiller med målorgie

** Speider sammenligner Wam-Kams sjakkstjerne med Messi

** Oksen fra Mysen skadet i brann: Fotball-Norge hilser i videokavalkade

** Speider sammenligner Wam-Kams sjakkstjerne med Messi

** Wam-Kam-stjerne stygt skadet etter overfall

Mysens solide karrierebrist har opprørt Fotball-Norge, og det er flere som tegner seg på lista av folk som ønsker å vise Oksen fra Mysen sin støtte. Se denne tårevåte kavalkaden:Kommentarer (0)