Nyheter

Siste Tweets

Trenerens skrekkhistorie skal holde WK-stjernene skadefrie

Jonas #10 don Wikborg man. 15 januar


Ståle Bjørnersen (40) trådte inn i trenergruppa før årets sesong. Han tar umiddelbare grep.

MAJORSTUA (wamkam.no): Hørt om Ringenes Herre-Frodo? Han skal tilsynelatende hjelpe til med å holde WK-spillerne skadefrie.

For det er det navnet Ståle Bjørnersen, som sluttet seg til Wam-Kams trenerteam før sesongen, bruker på hovedpersonen i sin skrekkhistorie. Frodo er som kjent også navnet på en annen hovedperson, nemlig den mest berømte hobbiten, et folkeslag for øvirg kjent for ikke å bruke sko (du skjønner psst-et etter å ha lest historien), i Ringenes Herre.

Men tilbake til Bjørnersens skrekkhistorie. Det er en historie som skal minne Wam-Kam-spillerne på viktigheten av å kle seg godt, og dermed minske sjansen for skader.

Fått med deg? Wam-Kams mest populære spillere i 2017

Uten videre om og men gjenforteller WK-redaksjonen historien som er ment å sette en støkk i enhver fotballspiller, men som da først og fremst er rettet mot Wam-Kams egne rekker.

For en åtte-ni år siden var jeg trener for en kar som elska sånne fancy Ronaldo-aktige plastikksko. Gjerne litt for trange. For å få max trøkk i skuddbeinet. La oss kalle han Frodo.

Er det slike fotballsko du mener, Ståle? Sjekk ut og følg WK på Instagram!

Jeg på min side var ikke noe glad i å avlyse treninger. Så var det en januardag det var -15 grader på Hallagern på Ljan, hvor vi trente. Jeg avlyste ikke treninga, gutta møtte opp, inkludert Frodo. Frodo med lysegrønne plastikksko. Trange sådan.

Frodo merka fort at det han frøys på beina sine. Men tenkte at han fikk holde ut, han måtte jo få gått inn de nye skoa. Men "f**n så kaldt da!", tenkte Frodo etter hvert i økta. Men holdt ut.

"Endelig!" tenkte Frodo. Nå fryser jeg ikke lenger. Så herlig. Da er det bare å kjøre på. At han ikke lenger hadde følelse i beina - og at det var det som var grunnen til at han ikke lenger tenkte at han frøys - tenkte ikke lille Frodo på.

Resultatet: Frodo endte opp med en finfin frostskade på beina som gjør at han ikke lenge kan trene utendørs i minusgrader uten sånna varmeelementer i skoa.

Moralen i historien: Bruk "tøfler" så slipper du frostskader.

Synes du historien er god eller dårlig? Ta diskusjonen i kommentarfeltet!

Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Beruset Wam-Kam-spiller betalte rekordsum for å bli kvitt kallenavn

** Erik "CR" Nakkerud med gladmelding etter skrekkskaden

** Dramatisk avslutning mot Fossum: - Årets sureste tap

** Supporterne hyller Wam-Kam med enda en ny supporterlåt

** «Idol-Jonas» og andre kjendiser hyller Wam-Kam-låten

** Wam-Kam rammet av mystisk forbannelse

** Lanserer Ullevaal stadion som ny hjemmebane for Wam-Kam

Kommentarer (1)