Nyheter

Siste Tweets

Wam-Kam etterlyste kameramann - fikk LANGT bedre betalt

Preben Skadsheim søn. 1 april


Produksjonsselskapet har tidligere laget dokumentarserier om Petter Northug og Rosenborg. Nå skal de følge Wam-Kam FK. TV-serien vil etter planen sendes på Max i høst.

For to dager siden la wamkam.no-redaksjonen ut en sak hvor det kom fram at klubben er på utkikk etter «kameramann». Det skulle vise seg å gi resultater ingen i klubben hadde våget å drømme om. Nyheten er rett ut sensasjonell!

Etter fredagens "stillingsannonse" kastet enkelte i klubben seg inn i debatten og flere prominente Wam-Kam-spillere ble foreslått som gode kandidater, blant annet VG-journalist Jonas Wikborg, som med sin mediebakgrunn seilte fram som en god kandidat for jobben.

Likevel var det først utpå kvelden den virkelig store fisken fant garnet. Fredag kveld mottok nemlig klubben en telefon fra Anders Sæther, produsent i produksjonsselskapet Globus Media. Han hadde blitt tipset om klubben og «kameramann-saken» av bekjente i mediemiljøet og ringte med store forhåpninger, samt et tilbud kun Wam-Kam verdig.

- Jeg har scrollet meg gjennom nettsidene deres og sett på det dere gjør i sosiale medier, og dere ser ut til å være midt i blinken for et av våre neste prosjekter, fortalte Sæther.

Det viser seg at serier som Blakern (først YouTube, så Hyundai) og Garderoben (TV3) har avslørt en stor interesse for breddeidretten i det ganske land, og fra høsten av kaster nå Discovery-eide MAX seg på denne trenden. Denne gangen er det nå trolig WK-miljøet som skal portretteres.

- Det er egentlig perfekt! Et lag i femte divisjon, greit nivå, men fortsatt uformelt nok. Og så ett i syvende også, hvor man både kan se glimrende fotball, fullstendig kaos, både kollektivt og individuelt, OG grisetaklinger. Som sagt, perfekt, lyder dommen fra Sæther.

Og Sæther vet hva han snakker om. Selskapet Globus Media står bak flere TV-suksesser og Sæther selv har blant annet også vært produksjonsleder i en annen suksess-serie om fotball, nemlig Ingen banker RBK som er produsert av samme selskap og sendt på samme kanal.

 

Fra høsten av blir Norge kjent med disse heltene på TV-kanalen MAX. Bilde: Jonas Wikborg


Herfra og ut skjer ting fort for Wam-Kam sin del. Ettersom det ikke er festet noen TV-rettigheter til femte- og syvendedivisjonskampene her til lands, vil et kamerateam fra Globus Media trolig være til stede allerede 9. april, når Wam-Kam 2 spiller sesongens første kamp.

Utover sesongen vil også enkelte av klubbens spillere få mer sentrale roller i selve produksjonen, men dette vil ikke avgjøres før selskapet har fått mer innsikt.

For seerne, derimot, er det fortsatt en stund til de får innsyn i WK-leiren. Serien, som foreløpig har arbeidstittelen De Oranje, skal etter planen sendes på MAX til høsten.

Nyheten slippes etter avtale med produksjonsselskapet, og selskapet selv offentliggjør trolig prosjektet i løpet av neste uke.

Wam-Kam FK gleder seg!

Kommentarer (0)