Nyheter

Slik går det med de tidligere Wam-Kam-profilene i dag

Fredrik BøeSaltbones tir. 15 mai 2018


Hvordan har det gått med Mats Berg, Gabriel Zekad, Håvard Haraldsen, Simen Albin Thøgersen, Erik Nakkerud og Sander Solvik etter exiten fra Wam-Kam? Vi har sjekket.

De var alle markante skikkelser i Wam-Kam-miljøet lenge (eller i hvert fall en liten periode), men nå har de fortsatt fotballkarrièren andre steder i landet. Men hvordan har det egentlig gått etter at de valgte å forlate verdens beste breddeklubb?

Her får du oversikt over hvordan de syv profilene har gjort det fotballmessig:

Mats Berg: 

Tidligere WK 1-trener og -spiller som har totalt 58 kamper i den vakre Wam-Kam-trøyen. I 2015 flyttet han imidlertid tilbake til Trøndelag og begynte i Melhus. Der har han spilt 17 kamper for A- og B-laget til Melhus – som blant annet har RBK-legenden Roar Strand i stallen – og scoret åtte mål, ifølge fotball.no.

Simen Albin Thøgersen:

24 kamper for Wam-Kam (3 mål, 5 assist). Siste halvdel av 2015-sesongen var han trener for WK 1. Men det etter det halvåret som trener meldte han overgang til Lommedalen. Før 2018-sesongen flyttet han til Stavanger for å spille for 3. divisjonsklubben IL Brodd. På fritiden jobber han som fysioterapeut i det medisinske apparatet rundt Viking FK. 

BRODD-GUTT: Simen Albin Thøgersen spiller nå i Brodd i Rogaland. Foto: Brodd Fotball Stavanger

Gabriel Zekad: 

CRZekad! Kantspilleren klarte mesterstykket å bli toppscorer i 4. divisjon for et lag som rykket ned i 2016. Zekad herjet på venstrekanten til Wam-Kam, men det ble også det (foreløpig?) siste han gjorde i WK-trøyen. I 2017 ble han hentet av Hasle-Løren. Der har det ikke gått fullt så bra. Han har ikke klart å opprettholde det elleville målsnittet fra Wam-Kam-tiden (30 mål på 55 kamper), og Hasle-Løren klarte med et nødskrik å unngå nedrykk fra 4. divisjon i fjor. Også i år er klubben plassert et stykke ned på tabellen. 

Sander Solvik: 

Etter en halv sesongen i Wam-Kam, der han scoret fire mål og hadde to målgivende pasninger på ni kamper, flyttet Sander Solvik til solbyen Sarpsborg. Han ble anbefalt av daværende WK 1-assistenttrener Big Fred å signere for IL Borgar, men Solvik valgte i stedet Sarpsborg FK, der han fikk  tildelt draktnummer 10, noe han ikke fikk i Wam-Kam. 

Sarpsborg FK-karriéren startet med et brak. I første kamp ble fikk han rødt kort, men etter å ha sonet karantene scoret han hat trick i sin neste kamp, mot Kvik Halden 2. Totalt har han spilt 6 kamper og scoret 4 mål i Sarpsborg FK-trøyen. Les Sarpsborg-klubbens egne ord om Solvik her.

SUKSESS I SARPSBORG: Sander Solvik flyttet til Sarpsborg for å begynne som lærer ved Kurland skole. I Sarpsborg FK har han fått draktnummer 10. I Wam-Kam hadde han draktnummer oftest nummer 19, mens Jonas Wikborg hadde 10-eren. Var det derfor Solvik forlot Wam-Kam? Foto: Sarpsborg FK

Håvard Haraldsen:

Også Haraldsen har tidligere vært spillende trener i Wam-Kam. Totalt har han spilt 45 kamper og scorett ett mål for Wam-Kam. Før denne sesongen meldte han overgang til kompislaget sitt i Drammen, Åskollen IL. Der har han spilt 11 kamper og faktisk scoret ett mål (!). 

Erik Nakkerud:

Etter seks strake sesonger i Wam-Kam-trøyen valgte Erik Nakkerud å signere for gamleklubben Nesodden før inneværende sesong. 78 kamper og 12 scoringer ble totalt i den oransje drakten. Han skulle opprinnelig spille for andrelaget til Nesodden, men i stedet er det blitt fem kamper og én scoring for A-laget i 4. divisjon for Nakkis.

Jonas Bøckmann:

Foreløpig er det bare blitt én sesong for Jonas Bøckmann i Wam-Kam. I løpet av 2017-sesongen spilte han 14 kamper og scoret ett mål (inkludert treningskamper). Nå er han tilbake i gamleklubben Borgar i Østfold. Der har han spilt tre kamper i 4. divisjon. 

 


 Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring

wwsda

 Siste Tweets