Nyheter

Slik går det med de tidligere Wam-Kam-profilene i dag

Fredrik Bøe Saltbones tir. 15 mai 2018


Hvordan har det gått med Mats Berg, Gabriel Zekad, Håvard Haraldsen, Simen Albin Thøgersen, Erik Nakkerud og Sander Solvik etter exiten fra Wam-Kam? Vi har sjekket.

De var alle markante skikkelser i Wam-Kam-miljøet lenge (eller i hvert fall en liten periode), men nå har de fortsatt fotballkarrièren andre steder i landet. Men hvordan har det egentlig gått etter at de valgte å forlate verdens beste breddeklubb?

Her får du oversikt over hvordan de syv profilene har gjort det fotballmessig:

Mats Berg: 

Tidligere WK 1-trener og -spiller som har totalt 58 kamper i den vakre Wam-Kam-trøyen. I 2015 flyttet han imidlertid tilbake til Trøndelag og begynte i Melhus. Der har han spilt 17 kamper for A- og B-laget til Melhus – som blant annet har RBK-legenden Roar Strand i stallen – og scoret åtte mål, ifølge fotball.no.

Simen Albin Thøgersen:

24 kamper for Wam-Kam (3 mål, 5 assist). Siste halvdel av 2015-sesongen var han trener for WK 1. Men det etter det halvåret som trener meldte han overgang til Lommedalen. Før 2018-sesongen flyttet han til Stavanger for å spille for 3. divisjonsklubben IL Brodd. På fritiden jobber han som fysioterapeut i det medisinske apparatet rundt Viking FK. 

BRODD-GUTT: Simen Albin Thøgersen spiller nå i Brodd i Rogaland. Foto: Brodd Fotball Stavanger

Gabriel Zekad: 

CRZekad! Kantspilleren klarte mesterstykket å bli toppscorer i 4. divisjon for et lag som rykket ned i 2016. Zekad herjet på venstrekanten til Wam-Kam, men det ble også det (foreløpig?) siste han gjorde i WK-trøyen. I 2017 ble han hentet av Hasle-Løren. Der har det ikke gått fullt så bra. Han har ikke klart å opprettholde det elleville målsnittet fra Wam-Kam-tiden (30 mål på 55 kamper), og Hasle-Løren klarte med et nødskrik å unngå nedrykk fra 4. divisjon i fjor. Også i år er klubben plassert et stykke ned på tabellen. 

Sander Solvik: 

Etter en halv sesongen i Wam-Kam, der han scoret fire mål og hadde to målgivende pasninger på ni kamper, flyttet Sander Solvik til solbyen Sarpsborg. Han ble anbefalt av daværende WK 1-assistenttrener Big Fred å signere for IL Borgar, men Solvik valgte i stedet Sarpsborg FK, der han fikk  tildelt draktnummer 10, noe han ikke fikk i Wam-Kam. 

Sarpsborg FK-karriéren startet med et brak. I første kamp ble fikk han rødt kort, men etter å ha sonet karantene scoret han hat trick i sin neste kamp, mot Kvik Halden 2. Totalt har han spilt 6 kamper og scoret 4 mål i Sarpsborg FK-trøyen. Les Sarpsborg-klubbens egne ord om Solvik her.

SUKSESS I SARPSBORG: Sander Solvik flyttet til Sarpsborg for å begynne som lærer ved Kurland skole. I Sarpsborg FK har han fått draktnummer 10. I Wam-Kam hadde han draktnummer oftest nummer 19, mens Jonas Wikborg hadde 10-eren. Var det derfor Solvik forlot Wam-Kam? Foto: Sarpsborg FK

Håvard Haraldsen:

Også Haraldsen har tidligere vært spillende trener i Wam-Kam. Totalt har han spilt 45 kamper og scorett ett mål for Wam-Kam. Før denne sesongen meldte han overgang til kompislaget sitt i Drammen, Åskollen IL. Der har han spilt 11 kamper og faktisk scoret ett mål (!). 

Erik Nakkerud:

Etter seks strake sesonger i Wam-Kam-trøyen valgte Erik Nakkerud å signere for gamleklubben Nesodden før inneværende sesong. 78 kamper og 12 scoringer ble totalt i den oransje drakten. Han skulle opprinnelig spille for andrelaget til Nesodden, men i stedet er det blitt fem kamper og én scoring for A-laget i 4. divisjon for Nakkis.

Jonas Bøckmann:

Foreløpig er det bare blitt én sesong for Jonas Bøckmann i Wam-Kam. I løpet av 2017-sesongen spilte han 14 kamper og scoret ett mål (inkludert treningskamper). Nå er han tilbake i gamleklubben Borgar i Østfold. Der har han spilt tre kamper i 4. divisjon. 

 


 Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring

wwsda

 Siste Tweets