Nyheter

Blir dette årets Wam-Kam-bilde?

Preben Skadsheim man. 3 juni 


OSLO SPEKTRUM (wamkam.no) Lørdag tikket det som etter alle solemerker blir årets Wam-Kam-bilde inn i innboksen til wamkam.no-redaksjonen. Er det noen tvil? Bedøm selv. 

Wam-Kams medieavdeling har gjennom en årrekke høstet skryt fra fjern og nær, og gutta i P3s "Heia Fotball" omtalte Wam-Kam i 2018 som "Norges beste breddeklubb på internett". I år har flere kastet seg på trenden og gjort fine forsøk på å forevige gode WK-øyeblikk. 

Forrige helg la blant annet groundhopper Marius Helgå ut denne frekkasen av et fotografi på sin egen Facebook-side etter å ha sett Wam-Kam slå Ski 4-1.

Fred Jones: groundhopper Marius Helgå fanget dette blinkskuddet av Wam-Kams Fredrik Bøe Saltbones da han vartet opp med en Phil-Jones-parodi. 


Også Jonas Wikborg gikk langt i å parodiere United-stopperen da Wam-Kam ble ett mål for svake for Fagerborg i serieåpningen. Hvem som har tatt bildet er uvisst, men liten tvil er det uansett om at dette er et solid foto som også skriver seg inn i kampen om årets WK-blinkskudd. 


Bildene over er selvsagt av pur klasse, men lørdag kom altså bildet som antakeligvis blir noen numre for stor for de to over i kampen om å bli årets WK-bilde. 

Bildet er tatt i Oslo-spektrum forut for eller etter Backstreet Boys-konserten som gikk av stabelen samtidig med årets Champions League-finale. I dette bildet er det altså samlet så mye WK-historie, at det blir umulig å overse det i konkurransen om å bli årets WK-bilde. I midten av bildet er en av Wam-Kams grunnleggere Øystein Hjelle Bondhus. Mannen, som virker å være lidenskapelig opptatt av alt han befatter seg med, smiler fra øre til øre og viser stolt fram sin merchandise. På hver sin flanke har han to gutter som ikke kan omtales som annet enn Wam-Kam-legender. Bjørnar Nedal (t.v.) står nå med 100 Wam-Kam-kamper (gratulerer!) og er en av få spillere som har kamper for både Wam-Kam 1, 2 og 3. Til høyre står Simen Dyb Berg, mannen med flest Wam-Kam-kamper gjennom tidene (187) som nå også har figurert som klubbens styreleder over flere sesonger. 

Hvem fotografen er, er foreløpig ukjent, men dersom det en gang blir prisutdeling for årets WK-foto, har fotografen selv bare å sette av datoen, for denne blir vanskelig å slå. 

 

 

 


Har du ikke fått med deg den siste episoden av WK-podden, Wam-Kam FKs egen podkast? Lytt til den i Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her: 


Her kan du lytte til del 1 av episode 4 Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her:  


 Her kan du høre Wam-Kam-låten – som tidligere er blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser:

Les mer:

** Her kan det ikke spilles fotball, ifølge NFF Oslo. Det vekker kraftige reaksjoner.

** Wam-Kam-stjerne løy til lokalavis - havnet på forsiden

** Kalasseier da Heimebane-stjernen debuterte i Wam-Kam-trøya

** Seier i trenerdebuten: Slakteren fra Balkan skjelver etter Andres' storspill

** Her er Heimebane-stjernen på Wam-Kam-trening

** VG-profil hentes til Wam-Kam

** Dette er Wam-Kams nye trenerduo 

 

 Siste Tweets