Nyheter

Forrige uke oppsummert: Festfotball, fest uten fotball, og sjokkerende avsløringer!

Fabio Miracco man. 15 april 


Det er mandag igjen, og det finnes vel ingen bedre måte å starte den nye uken på, enn med et lite tilbakeblikk på forrige ukens festligheter - både på og av gressmatta?

I uken som var, hadde Wam-Kam 1 hele to generalprøver, mot henholdsvis Hasle-Løren og Bislett. Uken ble rundet av med en liten lagfest, arrangert av WK's kulturråd. Lenger ned i saken kan du se hva kulturrådets talsmann underholder seg med, når dama er bortreist. 

Wam-Kams førstelag har allerede vist tendenser til at de kan kjempe helt i toppen kommende sesong, etter seier i deres to treningskamper mot WK2 og Lørenskog 3. Mandag 8. April, på Løren Kunstgress, skulle den tredje treningskampen spilles. Denne gangen mot avdelingsbror Hasle-Løren. De spilte i 5 divisjon forrige sesong, så dette skulle bli en skikkelig generalprøve for Die Oransje før sesongstart. 

Men WK's beste menn (minus Wikborg?) viste seg å være storebror, og spilte til tider festfotball på fremmed gress. Om dette er takket være alle kilometerne med løping som var lagt ned i vinter, eller om det var de sexy bortedraktene som ble brukt, er ikke godt å si. Wam-Kam klarte i hvert fall å lande en ganske komfortabel 3-1 seier. Knekk en pils, dra frem popcornet, og Klikk her for å se målene.

Torsdagen noen dager senere, var det Bislett som sto for tur. Det var et fraværspreget Wam-Kam som skulle opprettholde de gode resultatene i preseason. Troppen var så tynn at selv coach Hoff måtte ta ned skoene fra hylla igjen. Det var en jevn kamp som endte 2-2 til slutt, og med det går Wam-Kam 1 ubeseiret inn mot vårsesongen. Vedlagt ser du noen av oppdateringene som ble notert under kampen:

 

 

Sykdom viser seg å være den primære årsaken til det dårlige oppmøte, men WK-redaksjonen mistenker at noen av spillerne var friskere enn antatt. Saken følges opp i tett samarbeid med den nye og strenge botsjefen, som visst nok må forvente å gi seg selv bot etter å ha forlatt kampen i pausen pga en litt blå ankel (se bilde over). Prognosene viser at botkassen kan forvente rekordinntekt for klubben denne sesongen, noe som lover godt for de kommende lagfestene. 

Og snakker om sola, så skinner den. På fredagen arrangerte WK's kulturråd en storslått lagfest for å feire en vel overstått preseason. Av etiske årsaker, kan ikke WK-redaksjonen nevne noen av kulturrådets styremedlemmer. Men, deres talsmann, Nikolai Mong(o), bisto med vors i leiligheten sin, slik at gutta kunne booste lagmoralen en siste gang før sesongstart. Her ble det i imidlertid gjort et oppsiktsvekkende funn! Dama til Niko har flyttet til Køben, som betyr at han har måttet finne alternative måter for å oppnå stimulus. 

Bekymringsmelding er formidlet til WK's HR-avdeling. 

 

Avslutningsvis, vil vi oppfordre alle lesere om å møte opp på Furuset kunstgress klokken 20:15, torsdag 18. april.

Ta med kaffe baileys, pølse i termo, og kanskje noen hjelpende råd til frustrerte Niko? Vi setter pris på all støtten vi får, både individuelt og som lag!