Lars Gunnar Hoff tor. 28 mars

10.3.2024 ble en historisk dag i WamKam sammenheng.

En kamp mellom Wamkams antatt beste og nest beste var blitt forespeilet i mange år, men 10.3.2024 var altså dagen det skjedde.

Ledet an av fjorårets spiller på Wk2, Helge (som minnet mer om den gamle fryktinngytende Vikingkrigeren Berserker enn spydspiss denne søndagen) tok WK2 WK1 litt på sengen med ett høyt press, guts og vilje. Severin prøvde seg med ett frekt skudd og WK2 kom til noen halvsjanser.

Etterhvert roet/gikk tanken på wk2 tom 🤷🏻‍♂️ og WK1 kom mer inn i kampen og etter ca 35 min satte fjorårets WK1 toppscorer playboy Fabio (arvtager som WK playboy fra Hoff) inn 1-0 etter litt rot i WK2 forsvaret.

Første omgang var av det sjansefattige slaget, men WK2 hadde var nærmest utenom Fabio sin goal.

«Vi har rekruttert sabla bra i vinter» ble en særdeles fornøyd coach Anders overhørt å si til sin med coach Preben etter den oppløftende førsteomgangen.

I andre omgang gikk tempoet litt ned fra begge lag, WK1 fikk etablert mer spill, men kom ikke til de store sjansene og WK2 var stadig oppe og yppet seg. Og så kommer kampens, om ikke årets høydepunkt etter ca 65 min. Berserker Helge fanger opp en ball, kriger seg forbi en mann og ser at WK1s keeper er langt ute. Med en finesse og presisjon som ikke skal være mulig å ha i breddefotballen så tidlig i sesong lobber han baller nydelig i mål til elleville jubelscener fra WK2.

Etter utligningen kunne kampen ha bikket begge veier, men WK1 viser hvorfor de er WK1 og setter to goaler fra 80-90 min av månedens spiller for Februar, Åsmund. Og av nykommer Vetle som scorer i debuten og gjør en meget god figur.

WK1 vinner tilslutt 3-1, men dette var kvelden da WK2 ikke var langt unna å vøre WK1.

WK1 Coach Hoff meldte etter kampen «Jeg skal ikke skylde på at dette er vår første kamp for året og at vi er rustne. Her er det bare å ta av seg hatten for WK2. Spiller de som de gjør i dag så ender dette med opprykk til 7.div»