Nyheter

Opptakstreninger i 2024

Severin Sverdvik lør. 16 desember 2023


Vi har alle tenkt det. Jeg savner å spille fotball as. 

Har du ikke tenkt det, kommer du garantert til å gjøre det etter å ha sett den episke filmen (๐Ÿ‘‡) til Wam-Kams egen poet, Fredrik Saltbones.

 

 

Nå har du heldigvis muligheten! Wam-Kam søker forsterkninger til alle tre lag i 2024. WK1 skal spille 6. div, WK2 8., og WK3 skal spille 7'er (1. div), men vi er én klubb med én treningstid, og mange spiller kamper for fler av lagene.

Treningene begynner på nyåret, sannsynligvis på tirsdager, og de som ønsker å prøve seg vil få muligheten til å vise seg fram på treningene gjennom vinteren. 

 

Interessert, eller lurer på noe? Ta kontakt:

WK1: Lars Hoff

WK2: Preben Skadsheim eller Anders Solberg

WK3: Simen Bjørklund

Si at du vil prøve deg på trening og fortell gjerne litt om din tidligere fotballerfaring.

 

WK-redaksjonen har vært i kontakt med de respektive laglederne for å få en kommentar på hva de ser etter:

 

Anders (WK2): 

-Vi ser etter folk som er flinke til å lese spillet, både på og utenfor banen. Nivået i 8. div har skutt i været de siste årene, så grunnleggende ferdigheter og spilleforståelse er viktig, men minst like viktig er det at man er trivelig og har et smil på lur. Vi har allerede en solid kjerne, så om vi klarer å fylle på med tilsvarende kvalitet blir dette en fantastisk sesong!

 

Lars (WK1):

-Nå har vi fått en så god og stor stall at hvis vi skal ta inn noen nye spillere nå så må de være gode. Og som alltid, så må de passe inn i WKs verdisyn og være bra folk.

 

Simen (WK3):

-For den kommende sesong hva gjelder forsterkninger, så må de først og fremst være trivelige folk, høy på livet og fotball, og ikke altfor høy på seg selv. Vi ser heller ikke etter en hissigpropp. Når det er sagt er de fysikalske forutsetningene meget viktige. Trenger noen som er godt fattet og rakrygget - skyhøy «composure» som dem sier på engelsk. Forsvaret jakter en sterk, stram, over gjennomsnittlig høy stopper. Som kan roe gemyttene på banen, og samtidig stange inn dødballer. Midtbanen er fylt av playmakere allerede, men en leken regista ville ikke vært feil. I tillegg vil en ballsikker, sterk, O2-snapper som en box-to-box være deilig å til fartsfylte kamper. På topp ser jeg for meg en lynrask type, gjerne en salgs Moussa Diaby. Det tenker jeg ville vært svært passende til bulldoserne, teknikken og høyden som allerede finnes på topp i laget. Det er også viktig at de nye har hodet med seg og ikke dabber av, depper eller blir for sure hvis de møter motgang. Trenger folk som på ekte bretter opp armene og er villige til å blø for drakta. Lead by example skal være motto๐Ÿงก๐Ÿ–ค