Nyheter

-Forventet å vinne 5 priser, men vant bare 2

Severin Sverdvik søn. 26 november 2023


Tradisjon tro samlet et tredvetalls forventningsfulle Wam-Kammere seg i et festlokale i Oscarsgate for å markere nok en vel gjennomført sesong. Selvom resultatene har uteblitt i år har stemningen i gruppa vært høy, noe den også var denne kvelden.

 

Ved siden av prestisjetunge priser som Årets Wamkammer og årets spiller på de respektive lagene var det knyttet størst spenning til hvilke av nykommerne som ville markere seg på festen.

Fjorårets festvinner, Carl, holdt seg til manges store skuffelse unna i år. Han måtte likevel i ilden over telefon etter å ha blitt tildelt prisen for årets spiller på WK1.

 

Heldigvis stod den ferske sisteskansen Sondre, som i år har kamper for alle tre lag, klar til å tre inn i rampelyset. Etter å ha mottatt prisen som årets nykommer på WK1 og årets pussy fikk servert ferdige taler med ekte bergensk mangel på ydmykhet. Han toppet det hele som selvutnevnt forsanger under nykommernes faste opptreden. Selv oppsummerte han det hele med utsagnet “Jeg fikk bare to priser, satt med forventning til 5. Heldigvis var Fabio dum nok til å gi sin pris til meg”.

 

 

Fjorårets “WK-tryne”, Nikko, lot seg ikke henvise til sidelinjen og vartet følgelig opp med å danse seg opp på scenen til trampeklapp og “The final countdown” for å dele ut sine nyvinninger “årets dick” og “årets pussy”.

 

Den gode stemningen fortsatte utover kvelden, kun kortvarig avbrutt av en plenumsdiskusjon om spillestil, og de fremmøtte fikk bivåne mange flotte taler fra prisvinnende breddestjerner.

 

Her er prisvinnerne for 2023

 

🏅 Årets Wamkammer: Magnus Ra

 

WK1

🥇 Årets spiller: Carl Henrik Lindström

👶 Årets nykommer: Sondre Jacobsen

⚽ Årets mål: Magnus Ra

🏆 Toppscorer: Fabio Miracco

🤝 Assistkonge: Jonas Wikborg

🟥 Råtass: Lars Gunnar Hoff

 

WK2

🥇 Årets spiller: Severin Sverdvik

👶 Årets nykommer: Morten Mysen fra Mysen

Årets mål: Håkon Hammeren

🏆 Toppscorer: Helge Hustad

🤝 Assistkonge: Helge Hustad

🟥 Råtass: Preben Skadsheim

 

WK3

🥇 Årets spiller: Marcus Fredheim

👶 Årets nykommer: Marius Hytten

Årets mål: Vetle Sjåberg

🏆 Toppscorer: Marcus Fredheim

🤝 Assistkonge: Marcus Fredheim

🟥 Råtass: Simen Berg