Nyheter

WK-redaksjonen avslører: Dristig sjokkgrep ga resultater – Fabio herjet med Klemetsrud

Jonas #10 don Wikborg tor. 22 september 2022 Kampdetaljer


Etter å ha stanget litt foran mål løsnet det virkelig for Fabio Miracco, også kjent som casanovaen fra Moss, mot Klemetsrud. 

JESPERUDJORDET (wamkam.no): (Wam-Kam - Klemetsrud 7-2) På søndag var Ville i ekstase etter 69 på Ekeberg og 7-2-seier til WK2. Onsdag ville ikke WK1 være noe dårligere, og denne gang var Ville avgjørende for at Fabio maktet å penetrere motstanderne gang på gang på gang. 

Stjerneskuddet fra Moss var en konstant trussel i bakrommet til Klemetsrud, og fikk umiddelbar uttelling da han sendte WK i føringen til 2-1 etter omtrent kvarteret spilt. 

Før det hadde Klemetsrud tatt ledelsen 1-0 etter et langskudd mot et feilplassert mål, før WK-fansen feiret ved å storme banen og juble med spillerne da Jonas Wikborg utlignet på straffe. Den ble for øvrig gitt etter en klokkeklar hands på streken, som også påførte Klemetsrud et rødt kort. 

Etter Fabios 2-1-scoring så Wam-Kams beste menn seg aldri tilbake, men før vi går over til resten av målscorerne, kan WK-redaksjonen avsløre sjokkgrepet som fikk fart på kvinnebedåreren fra Moss. 

«Hjemmelekse fra kaptein: Se denne videoen på onsdag før oppmøte. [...] Tenk på hvordan du skal herje med dem fra 20 meter og inn. Kommer til å score minst to mål hvis du gjør det.» står det i en melding WK-redaksjonen har fått tak i. 

Videoen kaptein Ville Lande Borring refererer til, er denne:

Som sagt, så gjort. 

Fabio sendte WK i føringen og fikk også æren av å avslutte målshowet til 7-2. 

– Jeg sa du skulle score minst to mål, gliser WK-kaptein og WK1-toppscorer Ville Lande Borring. 

– Jeg vet akkurat hvilke knapper jeg skal trykke på. Det er en unik evne, fortsetter han så høylytt at alle blokkene rundt Jesperudjordet må ha fått det med seg. 

Ville Lande Borring scoret også – på corner, seff – og er nå oppe i 9 mål for WK1, men er enda mer fornøyd med assisten til Fredrik Sæland. 

– Det var en ekte no-look, dere. Alle så det, ikke sant? sier han. 

Selv om Ville økte måltotalen sin for sesongen, er det nå enda jevnere i toppen av toppscorerlisten. 

Fabio har nå seks mål, mens også Wikborg tok innpå. Etter å ha satt det første fra 11 meter, vartet han opp med en lekkerbisken da han ble tredd gjennom av Erik Nakkerud i den andre omgangen.

Fra 20-25 meter chippet han ballen elegant over en utspilt Klemetsrud-keeper. 

Dagens siste WK-mål, som i realiteten var 3-1-scoringen, kom etter et innlegg/skudd fra Petter Dines Olsen. Ronaldinho-lookaliken traff stang, men en uheldig burvokter hadde forflyttet seg nok til at ballen traff ham og gikk rett inn igjen.