Nyheter

WK-profil med gladmelding - fikk pikant høydespørsmål

Jonas #10 don Wikborg lør. 7 april 2018


Magnus Ra Thuv Moustache har vært i Wam-Kam i akkurat tre år. Han går for minst tre år til.

OSLO (wamkam.no): På tre år har han notert seg for 30 målpoeng på 47 WK1-kamper. Nå kommer Magnus Ra (29) med en gladmelding til fansen.

- Stor dag for akkurat tre år siden. Satser på tre år til, skriver Magnus Ra i et lukket Wam-Kam-fora som WK-redaksjonen har fått tilgang til.

Torsdag 5. april var det nemlig akkurat tre år siden WK-angriperen skrev under på en kontrakt som bandt ham til den oransjekledde klubben. Ra kom fra Sagene og «garanterte minst 15 mål per sesong», men selv om akkurat den lovnaden ikke har blitt holdt, har WK-fansen mange gode minner med finnmarkingen. 

På sine 47 offisielle WK1-kamper står WKs nummer 8, som opprinnelig ble hentet som spiss, men som virker å ha blitt omskolert til venstreving, med 14 nettkjenninger og 16 assist. Ra er en type som trives best på det øverste nivået, for den imponerende statistikken klarer han ikke å matche for WKs nest beste.

På fem WK2-kamper står Magnus Ra Thuv Moustache med bare én assist.

Men tilbake til gladmeldingen som ble sluppet på det lukkede foraet. Der var det nemlig ikke bare positive kommentarer fra hans lagkamerater. Assistenttrener Ståle Bjørnersen var blant de som benyttet muligheten til å komme med et stikk.

- Har du vokst 15 cm siden den gang? spurte han.

Det pikante høydespørsmålet ble besvart ved å rakke ned på en annen WK-profil, Jonas Wikborg.

- Jonas som har krympa, er det kontante svaret til Ra.

En annen WK-profil, Joachim Magnussen, også kjent som Jokke i WK-kretser, lastet opp et bilde av tidligere fotballproff Chris Kamara og mente åpenbart at det var en likhet mellom Ra og nevnte Kamara. Det kan se ut som om den gjengse wamkammer var enig i akkurat det, for bildet har fått hele 13 likerklikk og reaksjoner samtidig som WK2-spiss Ville Lande Borring har kommentert «nydelig». Hele samtalen kan du se under: 

raskjerm

 Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring