Nyheter

Pressemelding: Samarbeidspartner på plass


HEGDEHAUGSVEIEN (wamkam.no): Wam-Kam har den store glede av å kunngjøre samarbeid med Stabil Helse - En tverrfaglig klinikk som tilbyr behandling av muskel- og skjelettplager ved Hegdehaugsveien i Oslo. 

Stabil Helse er også engasjerte i idrettsarrangementer med ansvar for akutt idrettsmedisin og behandling av utøvere.

Da daglig leder av klinikken, Espen von Krogh, ble kontaktet av WK1-trener Lars Gunnar Hoff angående et mulig samarbeid, var han aldri i tvil om dette var noe han ville han være med på. Espen, osteopat og trener uttalte:

– Vi brenner for fysisk aktivitet og idrettsglede. Vi er imponerte over innholdet Wam-Kam produserer, og da vi hørte om løpekonkurransen dere skulle avholde, hadde vi lyst til å bidra med premier. Vi skal sørge for at gutta løper svevende lett på kamp etter behandling! Videre ønsker vi WamKam masse lykke til i årets sesong.

WK-redaksjonen kunngjorde vinnerne av løpekonkurransen forrige uke, og vi kan nå annonsere at både Sondre Herstad og Petter Christensen har vunnet et gavekort på osteopati/idrettsmassasje til en verdi av 1200 kroner hver.

For alle WK-fans anbefaler vi å følge med på Stabil Helses Instagram-konto for gode tilbud og treningstips. Du kan lese mer om klinikken på www.stabilhelse.no