Nyheter

Nytt på Nytt-stemning for Wam-Kam: Hvem skal ut?

Jonas #10 don Wikborg fre. 29 september 2023 Kampdetaljer


6. divisjon avdeling 1 er så jevn at til og med Nytt på Nytt-redaksjonen ville slitt med å finne ut hvem som skal ut. Med to kamper igjen skiller det tre poeng mellom 5 lag – og ett av de skal ned til 7. div. 

FORT JESPERUDJORDET (wamkam.no): (Wam-Kam – Øvrevoll Hosle, 1-1) Nei, det er ikke Fabio, Carl, Elias eller keeper-Sondre (alle på bildet over, finn ut hvem som er hvor selv). Det er én av Røa, OSI 2, Øvrevoll Hosle, Wam-Kam og Grei. 

Monolitten har allerede rykket ned fra den gjeve divisjonen, men i utgangspunktet er det ett lag til som skal slå følge med vestkantgjengen fra Bygdø. Og det står altså mellom de ovenfornevnte klubbene. 

Etter 16 av 18 spilte runder er det Grei som ligger dårligst an (17 poeng) på tross av ett poeng torsdag kveld. Opp til vårt elskede Wam-Kam og Øvrevoll Hosle, som delte poengene på Jesperudjorden samme kveld, er det to poeng, med to måls forsprang til sistnevnte. 

Til OSI 2 og Røa er det igjen ett poeng. 

Med andre ord: For Wam-Kam sin del er det to poeng ned til nedrykk (9. plass), men bare ett poeng opp til 5. plass.

Intet mindre enn spinnvilt.

Mot Øvrevoll Hosle var det Fabio som scoret målet for Die Oranje etter litt klabb og babb i feltet. Øvrevoll Hosle utlignet like før pause i det som var en kamp WK-spillerne følte burde gitt tre poeng – selv om det var en relativt jevnspilt batalje. 

Wam-Kam har igjen Fossum og Brosundet. 

Wam-Kam (4-3-3): Sondre - Polden, Ville, Elias, Petter DO - Wikborg, Herstad, Eivind - Ra, Fabio, Carl

Spilte også: Øyvind og Hoff