Nyheter

Landslagsstjerne fullroste Wam-Kam etter Bjørnars perlescoring

Jonas #10 don Wikborg man. 26 juni 2023 Kampdetaljer


I sin første kamp for sesongen ble Bjørnar Hagerup Nilssen redningen for Wam-Kam.  

KRINGSJÅ KUSNTGRESS 3 (wamkam.no) (Lyn - Wam-Kam 1-1): Bjørnar kom inn og sørget for 1-1 mot Lyn – og fikk fortjent hyllest av landslagsstjerne Mats Møller Dæhli i etterkant.

– Det var en fin scoring. Det var det, er dommen til FC Nürnberg- og landslagsstjerne Mats Møller Dæhli. 

Dæhli var selv på banen da Norge tapte 1-2 for Skottland og slo Kypros 3-1 noen dager i forkant, men torsdag kveld var det på Kringsjå kunstgress 3 at den profilerte fotballsparkeren befant seg. 

Han fikk meg seg de siste 20 minuttene av kampen mot Lyn, der Wam-Kams beste jaktet utligning på stillingen 1-0 til hjemmelaget.

– Jeg lot meg imponere av det høye presset til Wam-Kam, sier Dæhli.

Det høye presset ga også uttelling. Etter en dødball på Wam-Kams høyreside ble ballen klarert ut i feltet. Der sto Bjørnar og hamret ballen inn på halvvolley med høyrebenet (!) – rett i krysset. 

Det smakte ekstra godt for eiendomsmegleren, som har slitt med en skade i hele vår. 

– Det er utrolig godt å være tilbake igjen, og ekstra deilig å bidra med et viktig målpoeng for laget, sier Bjørnar. 

Med 1-1 mot Lyn tar Wam-Kam sommerferie på en 7. plass. 22 scoringer forover og 27 mål imot har gitt 11 poeng på 10 kamper.

– Vi hever oss gang på gang og kommer tilbake. Så skal vi i trenerteamet tenke ut noe lurt så vi slipper å redde oss inn i andre omgang hver gang til høsten, sier en fornøyd Lars Gunnar Hoff. 

PS: En annen gladnyhet er at også Elias Boumarouani og Daniel Huseby var tilbake på banen. De har begge vært ute en god stund. Verre var det at Jonas Wikborg måtte stå over. Det er uvisst hvor lenge han er ute, men ryktet sier at han vant Hvaler Open den påfølgende helgen og sånn sett bør være spilleklar til høsten igjen. 

Slik spilte Wam-Kam (4-3-3): Sondre - Polden, Ville, Petter C, Petter DO - Eivind, Herstad, Sæland - Carl N., Ra, Åsmund

Spilte også: Bjørnar, Hoff, Elias, Daniel