Nyheter

Gamleklubben fortviler etter ny WK-signering: – Synd

Jonas #10 don Wikborg ons. 23 august 2023


I morgen, torsdag 24. august, begynner Wam-Kams førstelag årets høstsesong. Med på laget er en flunkende ny spiller.

VALLE (wamkam.no): Hils på Jackson Bayubahe (t.v.) på bildet. Han drømmer om å score mål for Wam-Kam, og drømmen, den kan han få oppfylt allerede i morgen. 

– Jeg føler at jeg har kommet hjem nå. Gutta på laget har tatt meg imot på en strålende måte, og jeg har skikkelig troa på prosjektet til coach Hoff, sier Jackson til WK-redaksjonen. 

– Oi, jøss, sa han det? sier coach Lars Gunnar Hoff når han får høre om lovordene.

– Vi har troa på han også. Med Jackson får vi en hurtig spiss med et klokt hode og gode avslutninger, sier Hoff, og fortsetter:

– Nå har vi også fått Fabio tilbake fra utveksling i Vietnam. Han ser også fryktinngytende ut på trening. Det har ikke vært noen kosetur på andre siden av verden. Og nå har jeg ikke engang snakket om Magnus Ra. Det blir noen luksusproblemer fremover for min del. 

Jackson kommer fra bygdeklubben Anga, der han står registrert med 11 mål så langt denne sesongen. Det er hele åtte mer enn neste på listen. Da er det ikke så rart at han får med seg denne fortvilte meldingen fra klubben et godt stykke unna Oslo.

– Overgangen er godkjent. Synd å miste han, men ønskjer han lykke til vidare. 

Ifølge WK-redaksjonens opplysninger får Jackson sin offisielle debut for Die Oranje allerede i morgen. Da venter Bygdø/Monolitten på Fort Jesperudjordet i det som er høstsesongens første kamp.