Nyheter

Forjævlig dårlig start for Wam-Kam 2

Preben Halvorsen Skadsheim man. 22 mai 2023


Sesongen 2023 er fem kamper gammel. I løpet av disse fem kampene har Wam-Kam 2 tapt samtlige, og sluppet inn 36 mål. Det er tre færre enn hva de slapp inn gjennom hele 2019-sesongen. 

Medlidenhet til side: det kan ikke beskrives som annet enn tynn suppe. Den tynneste suppa av de alle. Selve modersuppa av tynne supper. 

For deg som ikke har fått oppleve suppa på kroppen: ta en titt på oppskriftsvideoen fra 2017 under, og lag deg tynn suppe helt selv.

Men heldigvis er det fortsatt håp å spore. 

For mens det skorter på resultater (for å si det helt sjukt mildt), er moralen tilsynelatende sterk i WK2-kollektivet. Selv etter 12-0-tap mot tabellnabo Holmlia 2 (som inntil i går også hadde 0 poeng), kan samtalen mellom spillerne etter kampen først og fremst beskrives som oppløftende og optimistisk. Vi hadde jo fått til noe, liksom. 

Og utover de sene nattetimer, dukket en melding fra en av lagets trenere, David Holte Sørhaug, opp i en lukket chatgruppe som WK-redaksjonen har fått innsyn i. Der ba Sørhaug spillerne om å riste dagen av seg og se framover.

- Dette skal vi snu sammen, skrev treneren, etterfulgt av en oransje og en sort hjerteemoji.

Om samholdet er nok til å snu en forferdelig resultatrekke, gjenstår å se. Neste kamp spilles om to uker mot Korsvoll C på Ekeberg gress.