Nyheter

Ble matchvinner på bursdagen sin – men er det egentlig lov å feire med barisbilde på Insta når du er 35? Se sjokkbildet her!

Jonas #10 don Wikborg fre. 22 september 2023 Kampdetaljer


Fra marerittstart til drømmekveld. Wam-Kams beste snudde 0-2 til 3-2 i regnværet på Fort Jesperudjordet og sikret tre særdeles viktige poeng i nedryksstriden.

FORT JESPERUDJORDET (wamkam.no): (Wam-Kam - Grei 2, 3-2) Han hadde akkurat kommet hjem etter å ha blitt matchvinner mot Grei. Da valgte Magnus Ra Thuv Moustache å legge ut barisbilde på Instagram for å takke følgerne sine for de mange lykkeønskninger. Innafor? 

– Nei, ta et til. Jeg må vise magemusklene litt mer. Sånn, nå ser det bra ut. Knips i vei, Sara!

WK-redaksjonen har fått tilgang til lydfilene som viser hvordan Magnus Ra fikk kjæresten sin til å ta tosifret antall bilder før han ble fornøyd. 

– Dette var fader meg ikke dårlig. 35 år og six pack. Det må ut på internett!

Resultatet: 

Skjermbilde-2023-09-22-kl-10-17-35

WK-redaksjonen tar ballen videre og stiller følgende, åpne spørsmål. 

Innafor? 

Stem i vei!

Uansett: Kampen mot Grei var en skikkelig gysare, spesielt omstendigheten tatt i betraktning. 

Det er nå et realt rotterace i bunnen/midten av 6. div avdeling oss. To poeng skilte fem lag, og det er ett av disse fem lagene som må ta turen ned sammen med det som etter alt å dømme blir Monolitten (foreløpig klart sist). 

Wam-Kam visste hva som sto på spill, men gjorde det ikke lett for seg da de valgte å slippe til ikke bare ett, men to mål bakover etter omtrent halvspilt omgang. 

Coach Lars Gunnar Hoff sto klar til å gjøre fire bytter på sidelinjen, men like før han fikk videreformidlet beskjeden til dommeren, snappet Fabio opp ballen og satte fart mot mål. Istedenfor å skyte valgte han å spille frem barndomskompis Carl, som på åpent mål tente gnisten i WK-spillerne igjen. 

Det gikk ikke langt tid før WK igjen utnyttet et slurvete Grei-forsvar. Denne gang var det bursdagsbarn Magnus Ra Thuv Moustache som fikk æren av å servere samme Carl igjen, som på nærmest identisk vis sørget for 2-2. 

Avgjørelsen kom i den andre omgangen. 

Unge Wikborg dro av et par-tre Grei-spillere på midten og brukte yttersiden av foten for å sende Ra alene med keeper. Like etter jublet hele Fort Jesperudjordet for mål. 

– Det var litt Modric over den pasningen der, det var jo bare å sende ballen i nettet. Jeg kunne ikke bedt om en bedre bursdagsfeiring, sier en glad 35-åring. 

Et lite easter egg til de som har lest helt ned hit: Verdt å nevne er det også at coach Lars Gunnar Hoff byttet seg innpå med omtrent kvarteret igjen. Etter at dommeren blåste Åsmund av for en offside som ikke var offside (vi snakker fire-fem meter på riktig side), gikk det så hett for seg oppi topplokket til den ellers sindige coachen at han fikk ikke bare ett, men to gule – og dermed rødt kort. 

Neste uke venter Øvrevoll Hosle i det som er nok en gysare. Med tre poeng der er kontrakten for neste års 6. divisjon langt på vei sikret, men det kommer ikke gratis. Møt opp på Fort Jesperudjordet og støtt Die Oranje!

Wam-Kam (4-3-3): Sondre - Polden, Ville, Petter C, Petter DO - Wikborg, Herstad, Eivind - Ra, Fabio, Carl

Spilte også: Jackson, Hoff, Øyvind, Åsmund og Elias.