Nyheter

3 tap på rad for WK1- Utrolig nok har det blitt en vane..

Sander Daleng fre. 24 mai  Kampdetaljer


Et revansjelystent WK1 spilte som sultne ulver under flomlysene på Domus Athletica. Noen øyeblikk av svakhet skulle likevel sørge for at Die Oransje gikk på sitt 3. strake tap, også denne sesongen. 

DOMUS ATHLETICA (wamkam.no): (OSI 2 - Wam-Kam 1, 1-0) Etter en forykende start på sesongen med to seire, har gutta du elsker (eller hater) klatret inn i en motbakke og stod med to tap på rad før torsdagens oppgjør med formlaget OSI 2. Tradisjon tro gikk WK1 på sitt tredje strake tap. 

For selv om det er vanskelig å tro, så har 3 strake tap vært nærmest en tradisjon for WK1. Dersom man ikke regner med covid-sesongen i 2020 (1 kamp spilt), må man tilbake til 2017 for å finne en sesong hvor de oransje ikke tapte tre seriekamper på rad (endte da på 4.plass i 5.divisjon). Smerten etter tapene mot Røa (bilde øverst) og Hasle-Løren kan ikke neglisjeres, men tapet i torsdagens kamp bringer med seg en tro på veien videre for årets utgave av Wam-Kam. Laget var påskrudd fra start, og det var ingen tvil om at gutta var villige til å gjøre hva enn som krevdes for å sikre noen savnede poeng. 

 

Bilde: Petter DO signerer utstyr for fans (hjemmekampen mot Hasle-Løren). 

Det var OSI som startet kampen best, men Die Oransje spilte seg sakte men sikkert inn i kampen. OSI leverte noen ufarligheter, som tidvis så ut til å kjede Sondre Jacobsen i WK-buret. Midtbanen la ned såpass mange meter at Øyvind var på sidelinja for påfyll av vann hele 7 ganger i løpet av førsteomgangen alene. Imens dommeren var mest opptatt av å passe på teknisk sone og dens grenser (jovial og seriøs dommer ellers!), begynte Oslos fineste gutter å produsere noen ordentlig farlige sjanser utover i andre omgang. Fabio og Eimund kunne scoret et par hver, men OSIs keeper ville det annerledes. Da overtiden kom krypende glapp det på en defensiv dødball, for fjerde gang på tre kamper. Kaptein Ville oppsummerer kampen fint: 

- Vi hever oss stort fra de to siste (....) Alle kan tape en brytekamp eller bli lurt av et sperretrekk. Gjort det sjæl (tro det om du vil, red. anm.). Sånt skjer. Helt riktig av Lars å fokusere på det positive etter kampen. Akkurat som en brent sjanse er det ikke denne situasjonen (defensive dødballen) som alene gjør at vi taper kampen. 

Kampen bydde også på Sebastian Paulos (landslagsspilleren) tilbakekomst fra et skadeavbrekk som har forhindret han fra å bidra så langt denne våren. I tillegg ønsker WK-redaksjonen m. venner å gratulere Andreas Ertesvåg med debut for Wam-Kam 1. 

Neste uke venter Stovner 2 på Fort Jesperudjordet. Vi sees der!

 

WAM-KAM XI: 4-3-3

Sondre Jacobsen

 

Tor-Inge Polden

Ville Borring (K)

Sondre Herstad

Andreas Ertesvåg (Åsmund Gisholt)

 

Øyvind Blikra

Ole Glesaaen (Edwin Warden)

Eimund Skogheim (Sebastian Paulos)

 

Bjørnar Nilssen

Fabio Miracco (Vetle Mobekk)

Carl Henrik Lindström