Nyheter

Sjokk-tallene overrasker: Super-Eivind bedre enn Haaland og Messi

Jonas #10 don Wikborg tor. 16 juni 2022 Kampdetaljer


Eivind Solberg = mål. I hvert fall på WK1.

DOMUS ATHLETICA (wamkam.no): (OSI 2 - Wam-Kam 0-3) I sin tredje kamp for Wam-Kams beste menn – sin første fra start – scoret Eivind Solberg sitt tredje mål. Det er et målsnitt hverken Erling Haaland, Neymar, Leo Messi eller Cristiano Ronaldo er i nærheten av å matche. 

I tur og orden har Eivind Solberg scoret mot Klemetsrud, Ellingsrud og nå senest mot OSI 2. I den siste kampen før en etterlengtet sommerferie stanget han inn åpningsmålet på innlegg fra Jonas Wikborg.

– Det handler om å være på rett sted til rett tid, men det viktigste er å bidra til at laget vinner og at gutta har det gøy, sier den ydmyke Solberg-broren. 

Han er kanskje først og fremst kjent fra WK2, der han spiller med brødrene sine Anders (spillende trener) og Endre. Eivind har likevel gang på gang bevist at han også hører hjemme i 6. divisjon, der han nå har tre mål på like mange kamper. 

Det fører han opp på 2. plass på toppscorerlisten til WK1, bare bak Wikborg. 

Målsnittet er det imidlertid ingen som kan matche, ei heller på profesjonelt nivå. Dette lekkede bildet gikk sin seiersgang i WK-chatten etter seieren mot OSI 2:

Eivind er riktignok ikke 21 år (heller ikke Wikborg for så vidt), men poenget står. Målsnittet til målsniket er spinnvilt. 

– Jeg prøver å ikke tenke for mye på det, men tar én kamp av gangen. Akkurat nå trives jeg veldig godt på banen med de andre WK-spillerne, både på 1. og 2. laget, sier E. Solberg. 

Tilbake til OSI 2-kampen: 

Wam-Kam tok kontrollen fra start og fikk kampens første mål etter kvarteret spilt ved Eivind Solberg på innlegg fra Wikborg. Også på mål nummer to var WKs nummer 10 tilrettelegger. 

Da, på en corner, stanget kaptein Ville inn sitt tredje 1. lagsmål for sesongen med kneet. Han deler 2. plassen på toppscorerlista med tidligere nevnte Solberg. 

En bunnsolid 1. omgang ga 2-0 på tavla, og selv om WK senket seg i den andre omgangen og mistet noe av initiativet, var det Die Oranje som fikk uttelling.

Supersub Niko brukte to forsøk etter å ha blitt spilt fri av Polden, men kunne juble for sitt andre for sesongen. 

Wam-Kam tok tre etterlengtede poeng etter en vårsesong som har vært en liten berg og dalbane. 

WK er det eneste laget som har tatt poeng fra serieleder Abildsø Rustad, men har også klart å rote bort alle poengene mot mindre gode lag. 

– Nå ser vi fremover mot høstsesongen. Da skal vi virkelig vise dem, sier en ivrig kaptein Ville. 

 

 Siste Tweets