Nyheter

H/S 2-spiller freste mot WK-stjerne: - Du er stygg, har pannebånd og er hipster


Et ugjestmildt hjemmelag måtte se at 10-manns-Wam-Kam fikk med seg ett poeng fra Høybråten kunstgress.

Høybråten/Stovner 2 - Wam-Kam 2, 1-1 (0-0)

HØYBRÅTEN KUNSTGRESS (wamkam.no): Det kunne minne om setningsoppbyggingen til en «Ex on the Beach»-deltager, men uttalelsen «Du er stygg, har pannebånd og er hipster» falt faktisk under kampen mellom Wam-Kam 2 og Høybråten/Stovner 2. 

Det hele skjedde etter et håpløst skudd fra distanse fra en H/S 2-midtbane, som like etterpå meldte at han trolig pådro seg strekk i samme slengen. Etter å ha fått beskjed av lagkompiser om å legge seg ned, med det påfølgende resultat at spilleren la seg ned, så Erik Nakkerud oppgitt ut. Wam-Kam 2 var under med ett og Nakkerud mente spilleren kunne ha gjort det hele uten å drøye så mye tid.

Akkurat dét falt ikke i god jord hos den ene H/S 2-stopperen. 

- Du er stygg, har pannebånd og er hipster, ropte han i retning Nakkerud, som sto for langt unna til å høre hva som faktisk ble sagt. 

Uten all verdens respons fra Nakkerud, som spilte sin andre WK2-kamp siden comebacket (<3), valgte H/S 2-stopperen å fortsette praten med en forsvarskollega.

- Hipstere er freda i Oslo, ikke sant... Hehehe, kom det fra samme mann, som tydelig ikke var veldig begeistret over de lange lokkene til vår alles Nakkerud.

Støtt Nakkerud: Kjøp Nakkerud-t-skjorten her!

Det var langt fra den eneste kontroversielle uttalelsen som falt på Haugerud kunstgress mandag kveld. Mer om det litt senere... Og også et lite referansesjekkpunkt for deg som ikke så på «Ex on the Beach»:

Høybråten/Stovners nest beste hadde de fleste og største sjansene, men ble stadig mer frustrert for hvert tigersprang signert burvokter Petter Skadsheim. Han virket å være i det umulige hjørne helt til han ble overlistet tidlig i omgang nummer to. 

Like etter 1-0-scoringen fikk Moa sitt første røde kort i karrieren da han ble vist to gule på cirka minuttet, uten at taklingene egentlig var av de stygge slagene. 

Men istedenfor at hjemmelaget banket den berømte spikeren inn i kista, kom utligningen. 

Wam-Kam-debutant Mats Arntzen fant Aleksander Christensen på venstre, høyrevingen rundlurte én forsvarer og vartet opp med et skudd mot mål. Selve skuddet var ikke all verdens, det må innrømmes, og Aleks var faktisk på vei hjemover da keeperen fomlet ballen over målstreken til elleville jubelscener blant de to fremmøtte WK-tilskuerne (takk til Ida Høidalen og Christina Paulos).

Hjemmelaget fant aldri helt ut av hvordan de skulle skape de store sjansene mot 10-manns-Wam-Kam, og da såledragningene rundt midtbanen ikke fungerte, valgte de å ta frustrasjonen ut på andre måter. Stadig syting til dommer var én ting, men det er et godt stykke over kanten å meie ned en WK-spiller etter å ha blitt fratatt ballen, for så å melde «skulle ønske jeg traff ham høyere». 

Rent spillemessig var det nok H/S 2 som er mest skuffet over ett poeng, men med litt hell kunne Wam-Kam også ha jublet for seier i sluttminuttene, blant annet da dommeren feilaktig valgte å blåse for offside da Jonas Wikborg overlistet motstanderens burvokter. 

Men, men, vi tar med oss ett poeng til Waldemars Café og sier oss tålelig fornøyd med å være ubeseiret i serien så langt. Ellers er det verdt å nevne at Bjarne Tautra Hoen i tillegg til nevnte Arntzen fikk sin WK-debut mandag. Begge leverte bedre enn språkvokabularet til motstanderen.

*** Petter Skadsheim

** Vegard Klund

* Aleksander Christensen

Wam-Kam (4-4-2): Petter Skadsheim - John-Are Johansen, Moa Albatat, Vegard Klund, Thomas Worren - Preben Skadsheim, Anders Solberg, Erik Nakkerud, Severin Sverdvik - Håkon Hammeren, Mats Arntzen

Spilte også: Simen Dyb Berg, Bjarne Tautra Hoen, Aleksander Christensen og Jonas Wikborg

Helt til slutt minner vi om denne Nakkuerd-hyllesten, fra da han var lenket til Nesodden. Den overgangen skjedde faktisk, og selv om det ikke er skrevet så mye om hjemkomsten, så er #nakkback et faktum

 Siste Tweets