Kampdetaljer

Blaker IL4
Wam-Kam 12

01.08.2017

19:00

Treningskamp

Bruvollen gress, Blaker

Kamprapport


TV-kjendis hyllet Wam-Kam-stjerne etter treningskamp

Fredrik Bøe Saltbones ons. 2 august 2017


Blakern lot seg imponerende av den hjemkomne WK-stjernen Jonas Wikborg (27).

Blaker - Wam-Kam 4-2 (3-1)

BRUVOLLEN (wamkam.no): Wam-Kam måtte seg seg slått 2-4 i treningskampen mot TV-kjendisene i Blaker IL. Etter kampslutt var hjemmelagets hovedtrener Fredrik Larsen – aka Blakern – meget imponert over Wam-Kams nummer 10, Jonas Wikborg.

– Hei, du, 10-ern, mista du ballen i det hele tatt? sa Blakern til Wikborg og takket for kampen med et kontant håndtrykk.

Skrøt av bekjentskap

– Jeg mista ballen et par ganger, jeg gjorde faktisk det, svarte Wikborg ydmykt – før han på litt stotrende vis meddelte at han kjenner en god venn av Blakern, VG-journalist Morten Stokstad. Den meddelelsen fikk han ikke noe voldsom respons på fra Blaker-treneren.

Jonas Wikborg er en av de mest profilerte spillerne i Wam-Kam, men i vår var han seks måneder på reise i Sør-Amerika. Derfor røk nesten hele vårsesongen for hans del.

VANT MOT WAM-KAM: Blakern (t.v) var fornøyd med 4-2-seieren over Wam-Kam. Etter kampen roste han imidlertid flere WK-ere. Foto: Indre Akershus Blad (takk for lånet!) 

** Eliteserie-kaptein hyller Wam-Kams nyeste signering

Slik har han trent i sommer

I vårsesongens siste kamp, mot Oppegård, fikk han et innhopp på 35 minutter. Men en utrent Wikborg så nesten svimmel ut fra første sekund. Og selv om han noterte seg for en målgivende pasning på den poenggivende 2-2-scoring, var opplevelsen dårlig for Wikborg.

– De 35 minuttene gjorde inntrykk, forteller Wikborg til wamkam.no.

I sommer har han tatt grep for å bedre formen og bli klar til høstsesongen. Mot Blaker så han igjen pigg ut, var rolig med ball og sjanseskapende. Han noterte seg også for kampens siste scoring, etter en lekker pasning fra WKs spillende trener, Fredrik Saltbones.

– Jeg har løpt litt og klaska mye tennis, forteller #10 om treningsprogrammet sitt i sommer.

Last ned plakat av Jonas Wikborg:

View post on imgur.com 

Jetlag-Håland fikk ros

Selv om det endte med 2-4-tap, var det flere som imponerte av de – for anledningen - svartkledde WK-erne. Blakern trakk særlig frem to spillere da han skulle oppsummere kampen på Twitter: Nevnte Wikborg og Christian Håland, bedre kjent som Boieng Håland. 

** Les også: Derfor er han kjent som Boieng Håland

Håland spilte en meget god match, til tross for at han kvelden før landet på Gardermoen etter en ferie i Las Vegas. På flyturen klarte han atpåtil å pådra seg en forkjølelse. Det var imidlertid ikke synlig på banen. Boieng Håland spilte i en litt uvant defensiv midtbane-posisjon, men var tidvis dominant både defensivt og offensivt.

Før Wam-Kams 1-1-scoring raidet han seg forbi flere Blaker-spillere sentralt i banen før han spilte ballen videre til en lagkompis. Ballen endte etter hvert hos Magnus Ra på høyrekanten, som slo et nydelig innlegg til Joachim Magnussen. Førsteomgangens WK-spiss stanget ballen i mål på vakkert vis – utagbart for Blakers keeper.

Wam-Kam tapte 2-4 for Blaker, men flere spiller gjorde sakene sine bra. Foto: Preben Skadsheim

Gjensyn med WK-helter

Hjemmelaget var riktignok hakket mer effektive enn Wam-Kam. Det kontringsglade laget var farlige når de fikk slått ballen inn bak forsvaret til Wam-Kam, og på den store gressmatten på Bruvollen – hvert fall sammenlignet med Linderud – så var det en taktikk som fungerte godt.

Wam-Kam har imidlertid ingenting å skamme seg over. Spillerne fikk en god gjennomkjøring, og de oransje er nå godt rustet og klare til høstsesongen. Første kamp er borte mot Bærums Verk Hauger 10. august klokken 20.15.

Gledelig var også at WK-fansen fikk et gjensyn med et par tidligere WK-helter: André Uberg og Ola Haukland gjorde begge en meget god figur i gjestenes forsvarsfirer.

Wam-Kam hadde også en prøvespiller med, kjempespissen Janni. Med sin enorme fysikk skapte han trøbbel for Blaker-forsvaret, men i den ene omgangen han fikk spille, fikk han dessverre litt for lite å jobbe med til at det ble scoring i WK-debuten.


Disse spilte for Wam-Kam (4-3-3): Thomas Horvath; Torstein, Big Fred, André Uberg, Severin; Aleksander, Boieng Håland, Wikborg; Magnus, Jokke, Hoffmeister.

Spilte også: Janni (prøvespiller), Preben, Ola Haukland.


Hør den nyeste utgaven av WK-podden her:

(I studio: Fredrik Saltbones, Severin Sverdvik og Preben Skadsheim)

PS! WK-podden finnes også tilgjengelig i din podkast-app. Søk på WK-podden!  


Les mer: 

** Lanserer Ullevaal stadion som ny hjemmebane for Wam-Kam

** Eliteserie-kaptein hyller Wam-Kams nyeste signering

** Fossum 2 - Wam-Kam 2: kampen som hadde alt

** Wam-Kam hyllet brannskadet spiller med målorgie

** Speider sammenligner Wam-Kams sjakkstjerne med Messi

** Oksen fra Mysen skadet i brann: Fotball-Norge hilser i videokavalkade