Nyheter

Årets WK-mediemann fikk ja - her er Prebens unike kjærlighetshistorie

Jonas #10 don Wikborg fre. 9 februar


Preben + Frida = sant <3 

SOFIENBERG (wamkam.no): Preben Skadsheim skal smis i hymens lenker, men lover at den endrede sivilstatusen ikke kommer til å gå ut over WK-fotballen.

Datoen er 20. januar. Utenfor er det minus to grader og vinden blåser lett bris fra nordøst. Inne på 28 kvadrat på Sofienberg ligger Frida i armkroken til Preben. Sammen ser de at de norske håndballherrene taper mot vertsnasjon Kroatia, noe som senere viser seg å bli skjebnesvangert for Christian Berge og hans EM-mannskap.

Med det er ikke det Preben Skadsheim, Årets mediemann i Wam-Kam 2017, tenker på.

Hendene blir litt klamme, han lukter på Fridas nydusjede hår og tenker på det som ligger foran ham. Frieriet. Han kjenner han gleder seg. Han vet hun kommer til å si ja. De elsker hverandre jo.

- Du, Frida. Jeg har en overraskelse til deg, sier han, men det er ikke frieriet helt ennå.

Frida spretter opp. De to møttes på Blindern i 2011, og et eller annet sted på veien mens studiene varte og rakk, var de to plutselig et par. Siden har de holdt sammen i tykt og tynt. Av andre beskrives de som nyforelsket erteris.

Husker du? Preben med Årets mål-kandidat i 2017s første kamp (se video)

Preben tar sin utkårede med på blåtur. Frida vet ikke hvilken bydel de skal til, men lukker øynene og stoler blindt på sin store kjærlighet. Hun hadde fulgt ham til verdens ende med bind for øynene, om det var det som måtte til.

Sammen danser de nedover gaten, lukter på blomstene som enda ikke har poppet opp på grunn av minusgradene og ser på himmelen som er på sitt mest magiske i brytningen mellom kveld og natt.

Så gjør han det. Setter seg ned på kne. Frida tror Preben skal knytte skoene, men på nær magisk vis drar han frem en ring. Svaret er ikke til å ta feil av. Frida sier ja. En gang i fremtiden skal de gifte seg.

Preben har heldigvis hodet på rett sted, og selv om han er henrykt over svaret, er han klar som dagen overfor WK-redaksjonen.

- Når det kommer til Frida som fotballfrue, så vil ikke frieriet utgjøre noen trussel overfor WK-fotballen, beroliger han.

- Hun er i likhet med meg opptatt av WKs beste, og hjelper meg med å balansere livet som nå forlovet mann med livet som idrettsutøver. Hun er den beste jeg kunne håpet på på alle mulige måter, også i karrieresammenheng, fortsetter han mens gleden lyser ut av øynene hans, før han avslører:

- Neste steg nå blir bryllup. Det har vi snakket om, og det er også et naturlig steg å ta nå som forlovelsen er på plass.

WK-redaksjonen gratulerer masse, og forventer at det blir et bryllup med svart og oransje farger.

PS: For ordens skyld: Preben Skadsheim er selv en del av den berømte WK-redaksjonen. 

** Last gjerne ned og heng opp denne plakaten av Preben Skadsheim:

View post on imgur.com

Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring

** #zekback 

** Internett-sensasjon observert på WK-trening

** Trenerens skrekkhistorie skal holde WK-stjernene skadefrie

** Dette er Wam-Kams mest populære spillere

** Beruset Wam-Kam-spiller betalte rekordsum for å bli kvitt kallenavn

** Supporterne hyller Wam-Kam med enda en ny supporterlåt

** «Idol-Jonas» og andre kjendiser hyller Wam-Kam-låten

Siste Tweets