Kampdetaljer

Romsås 23
Wam-Kam 25

03.04.2017

20:15

Seriekamp

Bjøråsen kunstgress 11er/9er

Kamprapport


Oksen fra Mysen med storspill da WK2 vant 5-3 over Romsås 2 (OBS: se video av alle målene i saken)

Preben Skadsheim tir. 4 april


WK-profilen Mads Mysen (fra Mysen) spilte en sentral rolle i sesongen 2017s aller første kamp for Wam-Kam 2. Med scoring, sterk innsats og ikke minst en "feiring på 2. divisjonsnivå" i følge de på benken, gikk han foran som et godt eksempel, og sammen med et hardarbeidende WK-kollektiv ble det sørget for sesongens første seier.

Romsås 2 - Wam-Kam 2 3-5 (0-3) 

BJØRÅSEN KUNSTGRESS (wamkam.no) På et tidvis tåkelagt Bjøråsen Kunstgress stod sesongstarten for dørene for heltene fra Wam-Kam 2. Laget som ikke har tapt en kamp i seriespill siden 10. juni 2016 leverte varene nok en gang og kjempet seg til en 5-3-seier. Lenger ned kan du se alle Wam-Kams scoringer i opptak. 


Wam-Kam 2 (4-3-3): Sondre - Sindre, Torstein, Simen, Stjerno - Aleks, Ståle, Josh - Joninho, Mads M, Preben

Spilte også: Severin, Ville, Hammer, LoL, Bjørnar, Ørjan


Kort oppsummert kan gårsdagens kamp beskrives som en kamp der Wam-Kam 2 kjempet hardt, vant dueller, gjenvant ballen raskt og jobbet godt som lag. Kanskje var det teamtalken fra Severin før kamp, kanskje var det tenningen rundt serieåpning og nok en sesong. Samme kan det være. Instruksene var gode både på banen og fra sidelinjen, og det var på ingen måte ufortjent at det var Wam-Kam som kunne dra hjem med alle de tre poengene. 

Scoringsballet startet med det publikum spekulerte i hvorvidt var et skudd eller ikke. Undertegnede kan bekrefte at det var det. Et langt et også. Joninho og Mads Mysen fra Mysen trakk det lengste strået i en kamp om ballen med en av Romsås' spillere. Ballen trillet innover og bakover i banen mot Preben som kom halsende. Et blikk opp kunne fortelle at keeper stod langt ute, og da var det ikke annet å gjøre en å lukke øya, klemme til og håpe på det beste. Og det beste skjedde også. 0-1. 

Neste Wam-Kam-mål kom noen minutter senere da Ståle slo inn det som må ha vært Wam-Kams tredje eller fjerde corner. Mannen som på Twitter ble omtalt som 7. divisjons beste stopper av ingen ringere enn daglig leder i Ratking Tees, Jonas Wikborg, raget høyest i lufta og nikket ballen i mål med stor kraft. En deilig heading av en deilig mann. 

Selv om skiltet for enveiskjøring ikke var å skue, var det liten tvil om at så var normen på Romsås. Ikke lenge etter 0-2-scoringen la de oransje på til 0-3. Denne gangen var det den ellers så målfarlige Ville som stod for arkitektarbeidet. Han tok med seg ballen helt ned til motstanderens cornerlinje, spilte ut mot Ståle på 45° og i den situasjonen hadde Ståle (du husker han kanskje fra da han rundet 50 scoringer på en sesong for Geilo i syvognitti) full kontroll. 

0-3 var også (om undertegnede husker rett) stillingen til pause. Det skulle riktignok ikke stå seg lenge. I løpet av pausen hadde Wam-Kam satt Jon Ludvik Hammer inn på banen, og dette skulle vise seg å være lurt. Hammer sendte av sted et langt innkast som Preben stusset videre til Ville. Hva som skjedde herfra er det ingen som riktig kan gjøre rede for, men ballen endte i hvert fall i mål på mystisk vis etter å ha truffet rett på keeper (se målet i videoen under) og det stod nå 0-4. 

På denne stillingen ble Wam-Kam litt slepphendte, og etter kort tid hadde Romsås 2 puttet både ett og to mål. Mange av de tilreisende begynte nok å tenke tilbake på fjorårets kamp mot Nordstrand 4, da Nordstrand faktisk hentet inn nettopp en fire måls ledelse fra Wam-Kam, riktignok for så å tape mot de oransje likevel. Derfor var det betryggende å se at Mads Mysen gjorde sitt for å punktere kampen. Etter pasning fra Ville var han plutselig alene med keeper og satte ballen trygt i mål. Riktignok havnet målet i skyggen av det som skjedde like etterpå da Oksen fra Mysen feiret på sedvanlig vis (se bilde øverst for å se hvordan Mads Mysen/Oksen fra Mysen feirer). 

På 2-5 nærmet det seg slutten av kampen og seieren kjentes ganske trygg. Om dette var grunnen vites ikke, men i en tydeligvis godt innøvd fairplay-variant i regi av brødrene Dyb Berg, skulle Romsås få det siste ordet. På særdeles enkelt vis satte en Romsås-gutt punktum på kampen. 3-5 og Wam-Kam 2 noterer seg for sesongens første seier. 

SE ALLE MÅLENE I VIDEOEN UNDER: 


Trenerens spillerbørs: 

*** Mads Mysen (fra Mysen)

** Ståle

* Bergmann