Nyheter

Overgangsdrama etter Fjørtoft-frieri - i tenkeboksen etter Wam-Kam-tilbud

Jonas #10 don Wikborg man. 10 september 2018


Jan Åge Fjørtoft kan bli tidenes Wam-Kam-signering - om han takker ja til klubbens generøse tilbud.

OSLO (wamkam.no) 51 år gamle Jan Åge Fjørtoft er tilsynelatende på klubbjakt, og Wam-Kam har kastet seg inn i kampen om den tidligere landslagsspissen.

Det var etter en NFF-påminnelse om at overgangsvinduet for amatørspillere går ut i dag, mandag 10. september, at Jan Åge Fjørtoft fridde til alle breddeklubber på sin Twitter-konto.

- Jeg er fortsatt ledig, skrev den folkekjære Viasat-reporteren med fire prikker bak, et tydelig tegn på at han mener alvor i sin klubbjakt. 

Han kunne ikke fått mer napp på kroken, for kort tid etterpå kom tilbudet fra Wam-Kam, også det formidlet på Twitter.

- Kan friste med spill i 5. divisjon der vi topper tabellen foran Jan-Derek Sørensen og Thorstein Helstad sitt Bærumsløkka FK. Gratis seriegull - you in? lyd det fra Wam-Kams offisielle konto.

Det er tydelig at tilbudet frister, for den tidligere Hødd-, HamKam-, Lillestrøm-, Rapid Wien-, Swindon Town-, Middlesbrough-, Sheffield United-, Barnsley-, Eintracht Frankfurt- og Stabæk-spilleren som har scoret 20 mål på det norske A-landslaget, har ennå ikke avslått tilbudet.

Han er også i åpenlyse samtaler med FK Stordammen, der han krever plaster på tå. WK-redaksjonen erfarer at Wam-Kam kan stille med plaster i tillegg til det som omtales som et «gratis seriegull». FK Stordammen skal selv ha spilt seg ut av dansen ved å ha kjipe kamptidspunkter, noe som gjør at Wam-Kam ligger helt i førersetet hva gjelder å få signert 51-åringen.

Og trener coach Kalle er åpenbart interessert i å få kloa i målgarantisten. Han var kjapt ute på sin Twitter og meldte at han gjerne setter ut sin toppscorer Jonas Wikborg for å gjøre plass til Fjørtoft, riktignok til store protester fra kaptein Ville Lande Borring.

Jan Åge Fjørtoft er i skrivende stund i tenkeboksen, men den må han ut av i løpet av dagen for å bli Wam-Kam-spiller denne høsten. Alle elektroniske forespørsler om overganger i FIKS må være komplette og oversendt NFF eller riktig krets innen midnatt, opplyser NFF.

Foto i toppen: Viasat

 Her kan du høre Wam-Kam-låten – som tidligere er blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser:

 

Les mer:

** Anklages for å ha stjålet WK-profilens varemerke

** Absurd skade på WK2-stjerne - pådro seg strekk da han løp til T-banen

** Sjokkresultater sender Wam-Kam oppover tabellen tross nedtur

** Derfor sammenliknes WK2-stjernen med Maradona – og syltetøy (!)

** Eks-landslagsstjerne lovpriser Wam-Kam etter bragd mot Bærumsløkka

** Slik går det med de tidligere Wam-Kam-profilene i dag 

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbannet etter WKs poppis-kåring

 

 

 Siste Tweets