Nyheter

Babyboom på Wam-Kam: Legende skal bli pappa

Jonas #10 don Wikborg man. 26 februar 2018


Han skal bli far og flytte, men hva har det å si for karrieren til WK-styreleder Simen Dyb Berg?

MAJORSTUA (wamkam.no): I mars venter WK-profil Fredrik Saltbones sin førstefødte. To-tre måneder senere gjør Simen Dyb Berg (30) det samme.

Det kan den WK2-spillende styrelederen stolt avsløre overfor wamkam.no

- Det blir ei jente. Termin 1. juni! utbryter han mens tårene renner i glede nedover kinnene.

Nok en gladnyhet: WK-profil fikk ja

Selv om den gledelige beskjeden først nå blir kjent for allmennheten, har Dyb Berg selv knuget på nyehten en stund. 

- Det var en kveld i september at jeg fikk vite det. Jeg ante fred og ingen fare da jeg kom hjem fra jobb, men plutselig ble jeg overrakt en gave fra min kjære.

- Og det var?

- Plutselig satt jeg med en baby-body i hendene.

- Og...

- Da skjønte jeg at det var noe i gjære. Jeg skulle bli pappa!

- Hva følte du da?

- Jeg ble overrasket, glad, litt sjokkert og alt som hører med. Men mest av alt følte jeg glede. En lykkerus, stråler han overfor WK-redaksjonen.

- Fruen hadde funnet det ut tidligere på dagen og hadde hatt noen timer på å fordøye det før jeg kom jeg. Hun var selv også veldig begeistret, for vi hadde håpet på denne nyheten en stund, fortsetter han.

Fruen heter Tove (26), og de to turtelduene traff hverandre på Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA), som nå har byttet navn til Oslo Met, tilbake i 2012. Det tok ikke lang tid før søt musikk oppsto mellom de to, og våren 2014 besluttet de å flytte sammen. I fire år har Majorstuen vært deres bosted, men ikke nok med at paret nå venter en baby: de skal også flytte.

- Vi har kjøpt leilighet på Veitvet/Linderud. Der flytter vi inn til våren, avslører Dyb Berg. 

Vi popper champisen for Simen Dyb Berg - les mer under ditt nye bakgrunnsbilde:

Med så mye på tapetet kommer naturlig nok spørsmålet. Hva skjer med Wam-Kam-karrieren til 1987-modellen som står med vanvittige 168 kamper for klubben? Det er for øvrig nest flest gjennom tidene, bare slått av Jørund Svestad, ifølge WKs egne statistikksider.

- Til tross for familieforøkelse og flytting har jeg fortsatt store ambisjoner for Wam-kam, og jeg tar rollen som styreleder på det største alvor. Det kan nok hende jeg i noen periode må delegere litt mer enn vanlig, men med dagens teknologi kan det meste av administrative oppgaver gjøres hjemmefra på en såkalt EDB-maskin, sier han.

- Som spiller har jeg fortsatt de samme ambisjonene: spille hver andrelagskamp og gå for å bli den første i klubben som når 200 kamper, slår han fast. 

Triste nyheter: WK-profil vurderer sjokkexit

Om han rekker det før Legende-Jørund når samme siffer, er usikkert. Det som er sikkert, er at det er en aldri så liten baby-boom på Wam-Kam i øyeblikket. Det er ikke lenge siden det ble kjent at Fredrik Bøe Saltbones blir pappa i mars.

- Det er veldig gledelig at Fredrik også skal bli far, og du skal ikke se bort i fra at våre vogner kræsjer i hverandre i løpet av sommeren/høsten. Han får jo barn et par måneder før jeg, så det spørs om han kanskje må gi meg noen tips og dele noen erfaringer etter hvert.

Men hjelp til navn på kid-en ønsker ikke Dyb Berg. WK-redaksjonen er kjent med at dersom barnet lå an til å bli et hankjønn, ville WK2-spilleren trumfet gjennom navnet Bondhus, altså Bondhus Dyb Berg, til ære for WK-medgrunnlegger Øystein Hjelle Bondhus. Nå som det blir av typen hunkjønn, må han og fru Tove i tenkeboksen.

- Navn er enda ikke avklart, og vi holder prosessen med navneutvelgelse veldig hemmelig. Jeg føler likevel et lite press fra fansen som nok helst vil at navnet skal være WK-inspirert. Derfor har navn som Wiktoria Karina, Wilhelmine Klara og Wilma Kikkan vært oppe til diskusjon. Det er alt jeg ønsker å si om den saken, sier han.

 Siste Tweets