Kampdetaljer

Luka0
Wam-Kam 12

23.08.2018

20:15

Seriekamp

Bryn kunstgress (Oslo)

Kamprapport


Hoffs drastiske grep gir avkastning på banen: - En ny verden har åpnet seg

Jonas #10 don Wikborg fre. 24 august 2018


Wam-Kam økte luka ned til Luka etter 2-0 på Bryn kunstgress.

BRYN KUNSTGRESS (wamkam.no): I sin første kamp med linser noterte Lars Gunnar Hoff seg for alle kampens målgivende pasninger. 

- Det er en helt ny verden som har åpnet seg. Før hadde jeg ikke sett løpet ditt (Jonas Wikborg, journ.anm.) på det første målet, men nå ser jeg alt.

Bakgrunn: WK-stjernes oppgjør med seg selv

Det er en beveget Lars Hoff som snakker ut i Villes bil - og tilsynelatende også hjem - etter Wam-Kams 2-0-seier over Luka på Bryn kunstgress. 

 

Etter en varierende vår leverte Hoff årsbeste da Luka ble et par hakk for små på Bryn kunstgress.

Det tok ikke mer enn 12 minutter før Hoff på venstrevingen så løpet til midtspiss Jonas Wikborg i boksen. Innlegget kom hardt mot første stolpe, akkurat som WK1 har øvd på på trening, og der kunne Wikborg enkelt overliste Luka-keeperen med yttersiden av foten fra kloss hold. 

- Hadde vi hatt klipp av dette og lagt det ut på Youtube, ville vi fått millioner av klikk av (coach) Kalle alene, var det noen som mente på sidelinjen, samtidig som flere la merke til feiringen til klubbens toppscorer. Først en liten Dele 2.0, deretter en innøvd Cristiano Ronaldo-Marcelo-feiring med Magnus Ra.

WK-redaksjonen erfarer at det var noe blandede følelser angående feiringen blant de resterende WK-spillerne, som åpenbart har sovet i timen når Wikborg og Ra har utført feiringen typ 15 ganger totalt denne sesongen. 

Uansett: Hoff var ikke ferdig med å slå ferdigscorede mål for dagen. 

En gang til virket Wikborg å være mannen som skulle ekspedere ballen i mål, men Ra, som før kamp uttalte at «vi kan ikke la Wikborg bli toppscorer» kastet frem foten sin og felte Wikborg. En nummer 10 komplett uvitende om at det var Ra som var synderen, ropte på straffe, men fikk - kanskje ikke så overraskende for alle andre - ikke det.

Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før nummer to kom. 

Igjen var det Hoff som fikk spilt ballen inn fra sin venstrekant, denne gang langs bakken. Herstad dempet den i feltet, snurret rundt på en femøring og sendte av gårde en markkryper mot mål. Med noe dårlig utsikt, blant annet med Magnus Ra og en forsvarer foran mål, rakk ikke Luka-burvokteren å reagere før nettmaskene sang. 

Med det doblet Herstad antall mål for sesongen, og totalt er midtbanespilleren oppe i svimlende tre WK-mål.

Etter en bunnsolid førsteomgang med to mål fremover endte den andre omgangen målløs - uten at det skortet på sjanser av den grunn. 

Wikborg klarte akkurat ikke komme nok over et innlegg fra Emil Santos Simmons og skjøt over, Joachim Magnussen fikk et mål annulert for offside, før han bommet alene med keeper. Emil klarte heller ikke overliste keeperen fra kloss hold og Ola Jahr Røine kastet magen frem på innlegget istedenfor hodet. Da endte det ikke med mål. 

Bakover hadde WK stålkontroll, helt til det gjensto omkring kvarteret. Av en eller annen grunn ble forsvaret noe mer stresset og spilte urovekkende mange lange baller opp istedenfor å trille. Også nyervervingen Joachim Trzebinski, som i det store og hele leverte en praktfull debut mellom stengene, holdt på å gi bort et mål da han brukte litt for lang tid på å spille ballen opp. Luka-spissen fikk blokkert klareringen, men Trzebinski slapp med skrekken.

LIVSNYTER: Slik ser Wam-Kam 1s nye keeper ut. Foto: PRIVAT

2-0 sender Wam-Kam opp på 30 poeng, men det stopper ikke der. Torsdag ble det også spilt kamp mellom serietoer Fossum og serietreer Bærumsløkka, og ettersom sistnevnte vant bataljen 3-2, har luken ned fra toppen økt. 

Ned til nå serietoer Bærumsløkka er det fire poeng. Ned til Fossum er det fem.

Wam-Kam (4-3-3): Joachim Trzebinski - Denis Ligonja, Ville Lande Borring, Einar Solheim, Halvard Ianssen Mysen - Jakob Sande, Christian Håland, Sondre Herstad - Magnus Ra Thuv Moustache, Jonas Wikborg, Lars Gunnar Hoff

Spilte også: Emil Santos Simmons, Sander Solvik, Joachim Magnussen, Ola Jahr Røine og Ståle Bjørnersen.

PS: Verdt å merke seg er det at Wam-Kam vant kampen om antall luker mot Luka. Etter det WK-redaksjonen erfarer var det bare Emil som presterte å slå luke på Bryn kunstgress torsdag kveld. 1-0 der, altså.

Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Anklages for å ha stjålet WK-profilens varemerke

** Absurd skade på WK2-stjerne - pådro seg strekk da han løp til T-banen

** Sjokkresultater sender Wam-Kam oppover tabellen tross nedtur

** Derfor sammenliknes WK2-stjernen med Maradona – og syltetøy (!)

** Eks-landslagsstjerne lovpriser Wam-Kam etter bragd mot Bærumsløkka

** Slik går det med de tidligere Wam-Kam-profilene i dag 

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbannet etter WKs poppis-kåring