Kampdetaljer

Lille Tøyen1
Wam-Kam 10

20.09.2018

20:15

Seriekamp

Bryn kunstgress (Oslo)

Kamprapport


5. divisjons tetteste forsvarmur måtte gi tapt for fotballegendene: – Bittert

Fredrik Bøe Saltbones lør. 29 september 2018


I årets siste seriekamp viste fotballheltene Thorstein Helstad (41) og Jan Derek Sørensen (46) at de ikke har glemt gamle kunster.

Wam-Kam - Bærumsløkka 3-4 (1-2)

KALBAKKEN KUNSTGRESS (wamkam.no): – Gratulerer med opprykk. Jeg er glad for at vi ikke skal spille 4. divisjon neste år. Vi kjører på med old boys-fotball i 5. divisjon i stedet, sier Jan Derek Sørensen til Wam-Kam-spillerne etter at dommeren har blåst i fløyta for siste gang på Kalbakken kunstgress.

Årets siste seriekamp endte med 3-4-tap for Wam-Kam, som har hatt en formdupp etter at seriegullet ble sikret to runder før slutt.

Wam-Kam har hatt 5. divisjon avdeling 1s soleklart tetteste forsvarsmur. Seriemesterne har sluppet inn 27 mål på 18 kamper, noe som er ni færre enn nummer to på listen, Stabæk 3.

– Bittert!

Champions League, toppscorertittel i eliteserien og til sammen nesten 60 kamper for A-landslaget i fotball. Merittene til Jan Derek Sørensen og Thorstein Helstad er det ikke mange som kan matche.

Torsdag viste Bærumsløkka-duoen at de fortsatt har noe å fare med. Helstad satte inn 1-0 og 2-0 på toppscorervis tidlig i første omgang, mens Sørensen satte inn 4-3 på straffespark – som for øvrig kom etter en hårreisende filming og aldri i verden skulle vært idømt – i sluttminuttene.

– Fortsatt bittert at jeg ble lurt av Helstad på 2-0-scoringen, melder WK-kaptein Ville Lande Borring til wamkam.no-redaksjonen flere dager etter kampen.

Wam-Kam kom seg til hektene etter 2-0 og utlignet til 2-2 etter scoringer av Sogn og Fjordane-representantene Sander Solvik og Sondre Herstad. Da Bærumsløkka scoret 3-2, var Die oranje igjen raske med å utligne – denne gangen ved legenden Jørund Graadal Svestads 97. scoring i WK-trøyen.

Se høydepunktene fra kampen her:

Skal spille kretsmestertittel

Men på tampen fikk Bærumsløkka straffespark da dommeren lot seg lure av en filming i feltet. Jan Derek Sørensen omsatte straffespark i scoring, og dermed endte kampen 3-4.

Ifølge Wam-Kam-trener John Martin Kallevik innrømmet både Sørensen og Helstad etter kampslutt at straffesparket var feilaktig idømt.

Sesongen er imidlertid ikke over for Die oranje. 14. og 28. oktober skal Wam-Kam spille sluttspillskamper mot Langhus og Sagene – for å kjempe om tittelen “kretsmester i 5. divisjon”.

Etter to tap på rad må Wam-Kam nå heve seg hvis kretsmestertittelen skal kunne vinnes.

Wam-Kam (4-3-3): Thomas; Wikborg, Ville (kaptein), Big Fred, Prebsk; Herstad, Bjørnersen, Sande; Magnus Ra, Sander, Jørund.

Spilte også: Boeing Håland


Her kan du høre Wam-Kam-låten – som tidligere er blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser:

Les mer:

** Gladmelding for WK2: Beholder plassen etter nimålsthriller

** Jan Åge Fjørtoft lenket til Wam-Kam

** Anklages for å ha stjålet WK-profilens varemerke

** Absurd skade på WK2-stjerne - pådro seg strekk da han løp til T-banen

** Sjokkresultater sender Wam-Kam oppover tabellen tross nedtur

** Derfor sammenliknes WK2-stjernen med Maradona – og syltetøy (!)

** Eks-landslagsstjerne lovpriser Wam-Kam etter bragd mot Bærumsløkka

** Slik går det med de tidligere Wam-Kam-profilene i dag 

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbannet etter WKs poppis-kåring