Nyheter

Dette bildet får nettet til å koke. Ser du hvorfor?

Fredrik Bøe Saltbones ons. 16 august 2017


Ble en ny Wam-Kam-signering avslørt ved en tabbe?

Bildet øverst i artikkelen ble delt i en lukket Wam-Kam-gruppe på Facebook tirsdag kveld. Bildet viser seks glade gutter som gikk seirende ut av gårsdagens fotballøkt. Men én av spillerne skiller seg ut.

Til høyre er nemlig Emil Santons Simmons (26), et kjent fjes fra fotballmiljøet på Nesodden og i Trønderlag. Simmons er en kantspiller som har solid erfaring fra 3. og 4. divisjon. Etter det wamkam.no erfarer vil det være riktig å omtale ham som «en stjerne».

Nesodden sletter Simmons-spor

Simmons har tidligere herjet for NTNU i 3. divisjon i Trøndelag. I fjor spilte for Nesodden i 4. divisjon, men nå har Nesodden IF valgt å fjerne bildet av ham på nettside sine. Bare se her:

** Les også: Sjanseløst sjansesløseri, men én WK-stjerne var fornøyd

Bildet av Simmons på Wam-Kam-trening og det faktum av at Nesodden IF nå har påbegynt arbeidet med å slette alle sport etter ham på sine nettsider, får nettet til koke. Ryktene om en Simmons-overgang til Wam-Kam har versert i ulike forum lenge. Nå ser det ut til å bli en realitet.

Emil Simmons ønsker ikke å kommentere saken, men etter det wamkam.no erfarer er han veldig lysten på å ikle seg den oransje drakten. Trolig blir han spilleklar til kampen mot serieleder Rustad 24. august.

PS! Simmons gikk seirende ut av gårsdagens WK-økt takket være storspill fra seg selv og følgende herremenne: Simen Dyb Berg, Joachim Magnussen, Jonas Wikborg, Jon Ludvig Hammer og Fredrik Saltbones.


Hør den nyeste utgaven av WK-podden her:

(I studio: Fredrik Saltbones, Severin Sverdvik og Preben Skadsheim)

PS! WK-podden finnes også tilgjengelig i din podkast-app. Søk på WK-podden!  


Les mer: 

** Lanserer Ullevaal stadion som ny hjemmebane for Wam-Kam

** Eliteserie-kaptein hyller Wam-Kams nyeste signering

** Fossum 2 - Wam-Kam 2: kampen som hadde alt

** Wam-Kam hyllet brannskadet spiller med målorgie

** Speider sammenligner Wam-Kams sjakkstjerne med Messi

** Oksen fra Mysen skadet i brann: Fotball-Norge hilser i videokavalkade