Nyheter

Ble bedt om å legge lokk på sjokk-exiten - frykter for åpenheten i Wam-Kam

Jonas #10 don Wikborg søn. 15 april


Lars Ove Løseth er fratatt kapteinsbindet og forlater Wam-Kam til sommeren. Nå retter han pekefingeren mot styreleder Dyb Berg.

OSLO (wamkam.no): En gang for alle bekrefter Lars Ove Løseth at han er ferdig i Wam-Kam til sommeren - i hvert fall for denne gang.

- Av hensyn til fansen vil jeg ta bladet fra munnen og bekrefte ryktene som sier at jeg ikke vil bli å se i WK-drakta etter sommeren. Da går ferden tilbake til Surnadal og spill for moderklubben.

Det forteller en preget Lars Ove Løseth til WK-redaksjonen. Uten å vite om det selv ble han fratatt kapteinsbindet før årets sesongstart, som for øvrig endte på lykkelig vis for Wam-Kams førstelag

Ikke nok med det: de siste ukene har den solide WK-keeperen levd under et umenneskelig press.

- Jeg har ønsket å bekrefte overgangen over en lengre periode, men har fått streng beskjed om å legge lokk på nyheten fra styreleder Simen Dyb Berg, forteller Løseth, som går under kallenavnet LoL. 

Les også: Slik tror vi 5. divisjon ender

WK-redaksjonen har fått tilgang til et skjermdump som viser hvordan Dyb Berg truer keeperen til stillhet. I tillegg skal keeperen ha fått muntlige trusler som er vanskeligere å bevise.

- Jeg mener det er uforsvarlig å holde en fanskare som står mitt hjerte så nært i villrede, og velger derfor å gå rundt styrelederen, sier han, som nå frykter for åpenhetskulturen i Wam-Kam.

Simen Dyb Berg har ikke besvart wamkam.nos manglende henvendelser. Styrelederen har heller ikke tatt initiativ uoppfordret til å komme med sin versjon av saken.


 Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring

Siste Tweets