Nyheter

Siste Tweets

Varsler keeperkrise for Wam-Kam: - Hæ? Det er helt nytt for meg

Jonas #10 don Wikborg lør. 7 april


Hvem skal stå for Wam-Kams førstelag etter sommeren? Ingen vet.

OSLO (wamkam.no): En bekymret coach Kallevik er på desperat keeperjakt når sommeren kommer.

Det er ikke uten grunn, for etter det Wam-Kam-redaksjonen forstår, forlater både Lars Ove Løseth og Thomas Horvath Wam-Kam etter endt vårsesong.

wamkam.no har kilder på at LOL har bestemt seg for å flytte hjem til Surnadal, mens Horvath forlater det europeiske kontinent til fordel for Afrika.

- Hæ? Dette er helt nytt for meg, er imidlertid Løseths reaksjon når han blir konfrontert med flytteryktene av WK-redaksjonen.

Husker du?Da de to keeperne ble forsøkt hentet av luguber klubb

På tross av benektelsen er WK1-trener Kallevik allerede nå svært bekymret over situasjonen. Det er ikke få timer som går med til å undre seg over hvem som skal bli WK1-keeper i den syv kamper lange høstsesongen.

Han oppfordrer potensielle kandidater til å ta kontakt så fort som mulig, og ber også alle i Wam-Kam-familien om å være på utkikk etter en mann som trives mellom stolpene.

I oppkjøringen har Kallevik eksperimentert med utespillere i mål. Fredrik Bøe Saltbones, Ståle Bjørnersen, Ola Jahr Røine, Jonas Wikborg og Ville Lande Borring har alle måttet ta sin tur som burvokter.

 Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring

Kommentarer (0)