Nyheter

Wamkam.no vurderer: Slik ender 5. divisjon avdeling 1

Fredrik Bøe Saltbones tor. 12 april


Ingen andre nettsteder eller bettingsider har vurdert Wam-Kams avdeling. Derfor tar wamkam.no ansvar.

Wamkam.no-redaksjonen – representert av Preben Skadsheim, Jonas Wikborg og Fredrik Saltbones – har stukket fingrene i været og kommet frem til hvordan vi tror 5. divisjon avdeling 1-tabellen ser ut ved sesongslutt.

I fjor dominerte Rustad voldsomt og gikk av med seieren i WK 1s 5. divisjonsavdeling. I år blir trolig Wam-Kam den dominerende parten i avdelingen, og vi tror at Wam-Kam får prikk lik sesong som Rustad hadde i fjor – poengmessig og scoringsmessig.

Derfor har vi valgt å kopiere fjorårets tabell, men flytte Wam-Kam på toppen og fylle inn de andre lagene nedover. 

** Les også: wamkam.no erfarer: Han blir ny Wam-Kam 1-kaptein

Slik vurderer vi de ulike lagene (rangert etter hvor vi tror de ender på tabellen):

1. Wam-Kam: En gjeng fantastiske gutter som spiller fin fotball. Kommer nok til å dominere 5. divisjon litt på samme måte som Manchester City har gjort i årets Premier League.

2. Bærums Verk Hauger: Wam-Kam sto med ett poeng etter to kamper mot dem i fjor. De kommer sikkert til å bite fra seg i år også.

3. Fossum: WK tapte på hjemmebane og vant på bortebane mot Fossum i fjor. Derfor tar Fossum trolig tredjeplassen i årets 5. divisjon avdeling 1.

4. Bærumsløkka: Endte på 7. plass i 5. divisjon i fjor, men vi tror guttebassene fra løkka i Bærum får en liten opptur i år.

5. Frigg 3: Rykket opp fra 6. divisjon i fjor. Vi tror de ender midt på tabellen i 5. divisjon.

6. Luka: Man får ikke poeng eller scoringer av å slå luker i fotball (dessverre). Guttene på dette laget virker å ha litt feil fokus. Men spilleglede er viktig, og vi tror de beholder plassen med god margin.

7. Stabæk 3: Stabæk har fått en blytung start på årets eliteseriesesong. Vi tror også det blir en tung sesong for klubbens tredjelag. Det blir en kamp for å unngå nedrykk, men de klarer det nok til slutt.

8. Vinderen: På Vinderen har beboerne en snittinntekt på over én million kroner, ifølge Aftenposten. Men det hjelper lite i fotball (med mindre de kjøper seg nye spillere). Vi tror de ender langt ned på tabellen.

9. Fagerborg 2: Tok en sterk tredjeplass i fjorårets 5. divisjon. I år tror wamkam.no imidlertid at de får en tyngre sesong.

10. Lille Tøyen: Lille Tøyen høres små ut, og de blir trolig for små også. I kamp mot voksne gutter i 5. diviisjon vil laget som rykket ned fra 4. divisjon i fjor, få det tøft. Vi i wamkam.no-redaksjonen tror klubben må belage seg på å spille 6. divisjon i 2019.

Slik har vi jobbet: 

Vi har kopiert poeng, målforskjell osv. fra fjorårets tabell for 5. div avdeling 2. Så har vi lagt på lagene i rekkefølge ut i fra hvordan tabellen ser ut per nå (det er spilt tre kamper). Men vi har flyttet Wam-Kam til topps.

Wolla! Verre er det ikke å komme med tabelltips! :) 


 Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring

 

 

 

Siste Tweets