Kampdetaljer

Fjellstrand2
Wam-Kam 12

17.02.2018

12:00

Treningskamp

Berger kunstgress, Nesodden

Kamprapport


Wam-Kam spilte uavgjort mot Fjellstrand. Noen timer senere slo én WK’er brutalt tilbake.

Fredrik Bøe Saltbones søn. 18 februar 2018


Fjellstrand - Wam-Kam 2-2 (0-1)

BERGER STADION (wamkam.no): Etter å ha ledet 2-0 måtte Wam-Kam-fansen se at seieren glapp i sluttminuttene i årets første treningskamp, mot Nesodden-laget Fjellstrand. To dødballmål ødela for det som kunne vært en perfekt start på sesongen. 

Fredrik Saltbones fikk imidlertid en personlig revansj noen timer senere. Da var det nemlig klart for Mediecupen 2018. Saltbones, som sto én omgang i mål og spilte én omgang som midtstopper mot Fjellstrand, representerte Aftenposten i mediecupen. 

Fikk revansj i prestisjetung cup

På motsatt halvdel i én av kampene, mot VG, sto to Fjellstrand-spillere: Magnus Braaten og Mats Arntzen. Kampen mellom Aftenposten og VG endte 0-0, men til slutt var det Aftenposten som vant hele turneringen – etter seirer mot DN, NRK, TV 2 og Nettavisen. VG røk ut i semifinalen, mot TV 2. I finalen vant Aftenposten komfortabelt 3-1 (eller var det 4-1?) og kunne dermed slippe jubelen løs. 

Det ble en lang fotballdag for Fredrik Saltbones. 33.648 (se bildet) skritt på én dag er i overkant for en litt utrent 5. divisjonsspiller. Etter det Wam-Kam erfarer, har 27-åringen søndag slående lik gange som Erik Nakkerud hadde etter sin første maraton (klikk for video).

Wikborg-straffe og Aru-scoring

Men tilbake til kampen mot Fjellstrand: Til tross for at Wam-Kam kun stilte 13 mann (inkludert gjestespiller Ola og Aru Ananthaharan, som dessverre ikke kommer til å spille for WK denne sesongen), fikk de oransje en god start på Berger stadion på Nesodden.

Wam-Kam tok initiativet i kampen, og cirka halvveis ut i første omgang driblet Joachim Magnussen seg forbi tre-fire Fjellstrand-spillere, før han ble taklet av en fjellstranding og gikk overende. Mannen som hadde takket ja til å dømme kampen, pekte på straffemerket. 

Fra 11-metersmerket var ikke Jonas Wikborg vond å be. Fjellstrands keeper kastet seg tidlig til sin venstre side, og da la Wam-Kams nummer 10 ballen i motsatt hjørne.

Se scoringen her:

Aru Ananthaharan økte ledelsen til 2-0 tidlig i andre omgang, og da trodde de fleste på Berger stadion at kampen var avgjort. Men det var den ikke. På en corner reduserte Fjellstrands Magnus Braaten til 1-2 på en corner, og like før full tid sviktet Wam-Kam på en dødball igjen. 

Philip Rustad fikk stå altfor alene å heade inn 2-2-scoringen, som ble kampens siste. 

PS! Wam-Kams neste treningskamp blir mot Lokomotiv Oslo 2 14. mars.

Se bilder fra kampen her:

Kampfakta: Fjellstrand – Wam-Kam 2-2 (0-1)

0-1: Jonas Wikborg (Joachim Magnussen)
0-2: Aru Ananthaharan (Magnus Ra)
1-2: Magnus Braaten
2-2: Philip Rustad

Disse startet for Wam-Kam (4-3-3): Big Fred; Denis, Ville, Halvard, Boeing Håland; Wikborg, Herstad, Jokke; Ola (gjestespiller), Ra, Simmons.

Spilte også: Preben, Super-Aru


Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring

** #zekback 

** Internett-sensasjon observert på WK-trening

** Trenerens skrekkhistorie skal holde WK-stjernene skadefrie

** Dette er Wam-Kams mest populære spillere

** Beruset Wam-Kam-spiller betalte rekordsum for å bli kvitt kallenavn

** Supporterne hyller Wam-Kam med enda en ny supporterlåt

** «Idol-Jonas» og andre kjendiser hyller Wam-Kam-låten