Seriekamp

Kamprapport

Nysignering viste lovende takter da han debuterte i knepent WK-tap

Fredrik Bøe Saltbones man. 10 juni 2019

Wam-Kam tapte 0-1 mot Kjelsås 2, men signeringen av Adrian Stefan Boberg (29) lover godt for fremtiden.

Wam-Kam - Kjelsås 2 0-1 (0-0)

ELLINGSRUD KUNSTGRESS (wamkam.no): Signeringen av Adrian har gått litt under radaren til WK-redaksjonen, men overgangen gikk i orden tett opp til deadline før kampen mot Kjelsås 2 tirsdag. Fra innbytterbenken fikk 29-åringen fra Rælingen se Wam-Kam spille en relativt god første omgang mot tabelltoer Kjelsås 2.

Wam-Kam styrte mye av banespillet, men slet med å skape noen store sjanser. Det samme gjorde riktignok Kjelsås-laget, og det var derfor en offensiv WK-gjeng som gikk ut i andre omgang.

Det ville seg imidlertid ikke offensivt for Wam-Kam denne dagen. Dermed var det målløst lenge. 20 minutter før full tid glapp det dessverre i eget felt for WK-guttene. En corner ble slått på bakre stolpe, og en Kjelsås-spiller fikk to muligheter til å score - og da ble ballen til slutt banket i mål bak vikarierende WK 1-keeper Sondre Dyb Berg.

Se scoringen som ble avgjørende her:

Lovende debut

Wam-Kam gjorde mange bytter i andre omgang, inn kom blant annet Mats Arntzen og nevnte Adrian Boberg. Og det var denne duoen som skulle skape en av Wam-Kams største sjanser.

Boberg ble spilt frem på venstrekanten. Derfra fant han høyrekant Arntzen, som driblet seg innover fra høyre og spilte tilbake til Boberg som nå var i god skuddposisjon. Skuddet var hardt, men ble dessverre reddet av keeper.

Boberg viste med flere gode involveringer at han har noe å fare med på dette nivået. Neste kamp for WK 1 er allerede tirsdag kl 20.15, mot Heming.

PS. Ståle Bjørnersen – som egentlig la skoene på hylla etter fjorårssesongen – gjorde comeback for WK 1. Han spilte de siste 10-15 minuttene som defensiv midtbane. Det kunne det blitt overskrifter av, men denne gangen ble det bare et PS. i slutten av saken.

Disse startet for Wam-Kam (4-3-3): Sondre Dyb Berg; Andres, Big Fred, Denis, Mats B; Jakob, Håland, Sondre; Magnus, Jokke, Lars G.

Spilte også: Mats Arntzen, Dusan, Adrian (debut) og Ståle Bjørnersen (comeback).

Har du ikke fått med deg den siste episoden av WK-podden, Wam-Kam FKs egen podkast? Lytt til den i Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her:

Her kan du lytte til del 1 av episode 4 Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her:

Her kan du høre Wam-Kam-låten – som tidligere er blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser: