Nyheter

Wam-Kam-flopp legger opp: – Jeg er forbløffet

Fredrik Bøe Saltbones tor. 30 mars 2017


Sindre Trygsland (27) skulle blåse liv i fotballkarrièren igjen etter et trøblete år. Nå har han i stedet bestemt seg for å gi seg som fotballspiller.

– Jeg har litt blandede følelser. På den ene siden lettelse over at jeg nå endelig kan legge bort proffdrømmen og ta fatt på en ny epoke i livet mitt. På den andre siden er det skuffende å konstatere at jeg holdt et så latterlig lavt nivå som jeg gjorde. Jeg trodde jeg var bedre, sier Trygsland til wamkam.no.

Sandefjordingen Sindre Trygsland kom til Wam-Kam med store drømmer. Etter et år der han havnet på kant med treneren i Majorstuen FK 2 i 8. divisjon og ble fryst ut, skulle han slå tilbake og bevise at han kunne levere varene på fotballbanen. Med hjelp av personlig trener på treningssenteret Elixia skulle han komme i toppform.

Toppen av fotballkarrièren var ikke nådd, trodde han.

– Jeg er forbløffet

– Jeg er 27 år og skal være i min beste alder. Jeg er forbløffet over at det gikk som det gjorde.

Selv om han herjet på treningssenteret, gikk det ikke helt som han håpet på fotballbanen. Det var tungt å trene, og på grunn av mye kveldsjobbing måtte han stå over en haug med fotballøkter. Det gjorde at han ikke kom seg i kampform.

** Les også: Wam-Kam har signert tre nye spillere: – De kommer til å gjøre oss bedre

Legger opp på grunn "elendig innhopp"

Mot Sagene i årets første treningskamp fikk han Wam-Kam-debuten. I en rotete fotballkamp på Bjølsen kunstgress ble han satt inn i en litt uvant indreløperrolle. Der fikk han det ikke helt til, ifølge seg selv.

– Hva er grunnen til at du nå legger opp?

– Mangelen på motivasjon, samt et elendig innhopp i treningskampen mot Sagene, forteller en ærlig Trygsland.

– Jeg trodde grunnlaget var lagt fysisk, og at jeg kunne flyte på gamle ferdigheter. Men det viste seg at jeg ikke var klar hverken fysisk, mentalt eller ferdighetsmessig. Det skuffer meg.

– Hva skal du gjøre nå?

– Finne meg en ny hobby. 

Trygsland legger til at han håper andre medier respekterer at han ikke vil stille til flere intervjuer vedrørende saken. Han ønsker nå ro om sin person og vil fokusere på å leve sitt liv så normalt som mulig. 

** Les også: Slik vurderer Tjærnås Wam-Kam: – En plass rundt midten bør ikke være urealistisk

 

 

Les mer:

** Slik spilles Wam-Kams kamper denne sesongen

** Andreomgangen imponerte Wam-Kams nye trener: – Vi burde scoret flere mål!

** Skylder på underlaget etter tap i trenerdebuten

** Sjakkstjernens Wam-Kam-drøm blir trolig knust

** Superpotet klar for Wam-Kam: – En gledens dag