Nyheter

Wam-Kam har signert tre nye spillere: – De kommer til å gjøre oss bedre

Fredrik Bøe Saltbones ons. 29 mars 2017


Wamkam.no kan i dag avsløre at Sander Solvik (25), Jakob Sande (29) og Halvard Mysen (26) har meldt overgang til Wam-Kam.

Dette er tre kvalitetsspillere som WK-fansen kommer til å se mye av denne sesongen.

Alle tre er født tidlig på året. Noe som tyder på at de var planlagte barn, og det er ofte et godt tegn (er det ikke?).

Sander Solvik (25) er en målfarlig, offensiv spiller som kan spille spiss, kant og offensiv midtbane. Han til tross for sin relativt unge alder en innholdsrik fotballkarrière bak seg. Solvik har tidligere spilt i kjente klubber som Førde og Åsane. I 2009 scoret han 19 mål på 21 kamper for Førde – i en sesong der sogningene rykket opp til 2. divisjon.

Jakob Sande (29) er en løpssterk og bunnsolid midtbanespiller, som kan bekle stort sett de fleste rollene på midtbanen. 29-åringen må ikke forveksles med den folkekjære forfatteren Jakob Sande fra Dale i Sunnfjord, som døde i 1967. Vår nye mann er nemlig i aller høyeste grad i live. Sande er fra Oslo og har de siste årene spilt for Bækkelaget.

Halvard Mysen (26) er en fotballklok spiller som trives best som midtstopper eller back. Han er, som etternavnet tilsier, fra Mysen, og han er storebroren til den hakket mer kjente Wam-Kam-profilen Mads Mysen, som kom til WK i fjor.

– Vi er utrolig glade for å få disse tre spillerne til oss. De har viste meget gode takter på trening i vinter, og vi er sikre på at de kommer til å bidra til å gjøre Wam-Kam til et bedre fotballag denne sesongen, sier en i Wam-Kams trenerapparat i en uttalelse til wamkam.no.

** Slik vurderer Tjærnås Wam-Kam: – En plass rundt midten bør ikke være urealistisk

** Les også: Slik spilles Wam-Kams kamper denne sesongen

Rykker WK 1 opp i år? Stem her!   

 

 

 

 

Les mer:

** Andreomgangen imponerte Wam-Kams nye trener: – Vi burde scoret flere mål!

** Skylder på underlaget etter tap i trenerdebuten

** Sjakkstjernens Wam-Kam-drøm blir trolig knust

** Superpotet klar for Wam-Kam: – En gledens dag